Am sa imi prezint si eu masina mea ca mai toata lumea de pe forum.Este un Logan Laureate din decembrie 2006,1.4mpi,de culoare alb arctica.Masina are putine modificari subtile si de bun gust,zic eu,cum ar fi: folie omologata LLumar,protectii aripi,jante aliaj MEGANE 2 pe 16" echipate cu cauciucuri 205/55/R16,stalpi centrali colantati,embleme colantate cu colant alb,radio MP3 SONY+4 difuzoare SONY XPload(mi-as dori si un subwoofer,dar deocamdata lipsa finante).Am avut si toba inox sport POWERFULL,dar am dat-o jos deoarece la drumuri mai lungi ma ''capia'' si pleoape faruri care nu-mi mai plac asa ca le-am dat jos si pe ele.Cam atat...daca imi mai aduc aminte ceva adaug pe parcurs.jos urmeaza cateva poze cu masina.
Golanul Meu ALB Laureate
Collapse
X
-
Frumoasa masina, am avut si eu alba.Se intretinea usor si imi placea mai mult culoarea decat la asta care o am acuma (bleumarin).
Paremise mie sau ultima poza din primul post e vt?Last edited by Kalimera22; 28 October 2010, 00:42.Tinc fest !!
Comment
-
Originally posted by Kalimera22 View PostFrumoasa masina, am avut si eu alba.Se intretinea usor si imi placea mai mult culoarea decat la asta care o am acuma (bleumarin).
Paremise mie sau ultima poza din primul post e vt?
Mersi.
Poza cu janta?da este un vt.astept pareri dak le-ar sta bn asa vopsite la jante.uite poza originala si inca un vt cu jantele vopsite.
Comment
-
Tudor am inteles ce zici.o sa incerc
B-53-SDP o sa vopsesc barile si bandourile la vara cand o sa fiu in vacanta si o sa pot sa muncesc sa fac rost de bani,acum banii imi trebuiesc sa platesc taxa la facultate :P.vad ca si tu ai tot culoare alba.parerea mea e ca prinde bine albul pe logan.
Bleizer referitor la ochii rosi nu stiu daca ar arata bine.
Ce parere aveti de VT de mai jos?ar arata super asa nu? )Attached FilesLast edited by Irinel TIN; 28 October 2010, 22:56.
Comment
-
Originally posted by Irinel TIN View PostTudor am inteles ce zici.o sa incerc
B-53-SDP o sa vopsesc barile si bandourile la vara cand o sa fiu in vacanta si o sa pot sa muncesc sa fac rost de bani,acum banii imi trebuiesc sa platesc taxa la facultate :P.vad ca si tu ai tot culoare alba.parerea mea e ca prinde bine albul pe logan.
Bleizer referitor la ochii rosi nu stiu daca ar arata bine.
Ce parere aveti de VT de mai jos?ar arata super asa nu? )
Comment
Comment