Golanul Meu ALB Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• n`ai luat arcuri?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• ceva noutati,poze ?

Comment

• Originally posted by Irinel TIN View Post
        Si o poza facuta acum 1 luna cand am ''implinit'' un numar frumos de KM....
        S-o stapanesti sanatos in continuare !!!!!!!!!!

Comment

• Salut

Jantele de dinainte mie personal mi-au placut mai mult. Acestea cer mai multe modificari la masina.
          Poti sa-mi spui exact modelul la jantele acelea Renault si la ce pret le-ai dat?! Eventual intr-un PM.
          Bafta!

Comment

• Nimic nou? Nu ai pus inca arcuri?
            Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Pai nu sunt prea multe lucruri noi.Nu prea m-am mai ocupat de ea in ultima vreme deoarece am condus o alta masina.Masina nu prea a mai circulat(doar rareori) in ultimele 2 luni.Arcuri sport nu am cumparat,au fost alte prioritati,dar am facut rost de un set de arcuri stock pe care le-am "tiganit".Mai spre sfarsitul verii sper sa achizitionez o reglabila de clio.Masina arata asa in momentul de fata.
              Attached Files

Comment

• 0ricum e mai acceptabila.arata bine ..ai taiat din ele ?
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Da.Am pastrat arcurile originale ale masinii intacte.Am mai facut rost de o pereche de arcuri stock foarte ieftine(mai mult pt experiente),le-am taiat,le-am montat si asa au ramas pe masina.
                  Last edited by Irinel TIN; 29 June 2012, 01:10.

Comment

• cat ai taiat din arcuri si cam cat ai reusit sa o cobori ?
                    http://www.loganclub.ro/forum/bz_85_frn-t43161.html

Comment

• Am taiat cate o spira si pe fata si pe spate.Nu stiu exact cat a coborat,insa destul de mult.Stiu ca multi de pe forum nu recomanda taierea arcurilor stock,dar pot spune ca masina se comporta destul de bine dupa aceasta "operatie".

Comment

• am inteles, am citit si eu si intradevar...multi nu recomanda aceasta operatie...nu o sa ma risc, raman pe varianta achizitionarii unor H&R, eventual cele stock le folosesc iarna
                        http://www.loganclub.ro/forum/bz_85_frn-t43161.html

Comment

• frumoasa sa o stapanesi sanatos
                          http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

• ce te mai plimbai prin roata....
                            eu ti.am dat flashuri cu "masina de serviciu" (dacia aia rosie)
                            arata destul de bine golanul tau!
                            sigpic

Comment

• Mersi mult! Tu erai? Am vrut sa opresc,dar nu te-am recunoscut si am avut impresia ca ma confunzi si eram atent si la evitarea gropilor. )

Comment

• da, eu eram, am vazut ca ai vrut sa opresti!
                                ps: cand ocolesti gropile privirea inainte, nu la fetele de pe marginea drumului
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google