Golanul Meu ALB Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

apropo, in legatura cu folia, un prieten din capitala cu o dacie cu folie autorizata a venit pe la mine, ok, in zona (titu mai exact) l.a oprit politia si a cerut documentele foliei, le.a dat, dar dupa asta au vrut sa.i ia talonul deoarece au spus ca nu e trecuta in talon(abia a scapat cu spaga 50 lei) la tine e trecuta in talon? ca aici vroiam sa ajung?
    sigpic

Comment

nu,nu este trecuta in talon,nu cred ca o are cineva trecuta.oricum eu o am pusa la GYP bulevardul Preciziei si este firma autorizata pt folie.sa stii ca am fost si eu la Titu acum 1 an si m-a oprit politia si a vrut sa imi ia talonul pentru toba(pe vremea aia aveam toba sport).si la fel am rezolvat si eu cu o mica ''atentie'' de 50 de lei )

Comment

asa e pe la noi pe aiciacum putin timp am avut un drum la targu mures, la intoarcere unde crezi ca m.a oprit politia? cred ca ai ghicit, la titu , deci nu m.a oprit in aproape 400km dus si intors la fel si m.a oprit la 7 km de casa, dar am scapat, ca nu au gasit nimic in neregula
        sigpic

Comment

am observat ca politia e pusa pe ''fapte mari'' la voi acolo

Comment

da, din pacate, da, parca am fi cine stie unde, pentru toti colegi care trazitati zona, feriti.va de politia titu!!!
            sigpic

Comment

Maine TIN-ul va merge la ITP.

Comment

Originally posted by nicu_rcn View Post
                apropo, in legatura cu folia, un prieten din capitala cu o dacie cu folie autorizata a venit pe la mine, ok, in zona (titu mai exact) l.a oprit politia si a cerut documentele foliei, le.a dat, dar dupa asta au vrut sa.i ia talonul deoarece au spus ca nu e trecuta in talon(abia a scapat cu spaga 50 lei) la tine e trecuta in talon? ca aici vroiam sa ajung?
                Folia nu se trece in talon, poate in CIV dar cu siguranta nu este obligatoriu sa o treci in talon. scz ca poluez topicul dar poate mai citesc si altii...
                Nu-i bai...

Comment

nu e nicio problema Florian.si eu am spus ca nu cred ca se trece in talon.eu am pentru folie autorizatie(e un document separat emis de firma unde am pus folia) si am si abtipildurile alea cu R.A.R.sau cum se numesc lipite pe geamuri.totii politistii care mi-au cerut autorizatia nu au comentat nimic,au zis ca este in regula.
                  Last edited by Irinel TIN; 13 December 2010, 17:26.

Comment

salut baieti
                    folia omologata nu se treve nici in talon si nici in carte daca vreun politist va ia talonul pt folie omologata mergeti la RAR acolo o sa va masoare cu un aparat transparenta si va pune o stampila pe dovada cu care mergeti la politie si va luati talonul, apoi ca sa nu platiti amenda in termen de 15 zile de la eliberarea PV faceti plangere in instanta si gata
                    sper ca am fost folositor si eu la ceva

Comment

un VT........
                      Attached Files

Comment

Am trecut ITP-ul fara probleme astazi.masina a corespuns din toate punctele de vedere.

Comment

Mai ce sa zic, felcitari si hai cu tunningul pe masina. Vad ca tot faci VT. Hai pune si in practica. Apropo cum e pana la urma? Se leaga sau nu politia de folia din parbriz? Oricum e mica si inofensiva. :P
                          Work is for people who don't have time to play golf

sigpic

Comment

Originally posted by Irinel TIN View Post
                            Mersi vev3ritz01.si eu sper sa nu rugineasca niciodata,sau cel putin nu prea curand ca am de gand sa il mai tin cativa ani,pentru alta noua nu sunt finante ) .Aiurea ca nu ai gasit cauciucuri.mai cauta si tu poate ai noroc.
                            la fel ca mine, vad ca nu ai garaj, ia ridica periile de pe usi, alea care cica ar sterge geamul, ce era la mine acolo... cred ca ar trebui sa.i tragem pe astia la raspundere, am auzit ca masinile de export sunt mai bune si la tabla si la vopsea
                            sigpic

Comment

le-am ridicat si le-am curatat de mai multe ori

Comment

Mi s-a ars sonda de marcharriere.trebuie sa o schimb,aveti cumva idee cam cat costa?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google