apropo, in legatura cu folia, un prieten din capitala cu o dacie cu folie autorizata a venit pe la mine, ok, in zona (titu mai exact) l.a oprit politia si a cerut documentele foliei, le.a dat, dar dupa asta au vrut sa.i ia talonul deoarece au spus ca nu e trecuta in talon(abia a scapat cu spaga 50 lei) la tine e trecuta in talon? ca aici vroiam sa ajung?
Golanul Meu ALB Laureate
Collapse
X
-
nu,nu este trecuta in talon,nu cred ca o are cineva trecuta.oricum eu o am pusa la GYP bulevardul Preciziei si este firma autorizata pt folie.sa stii ca am fost si eu la Titu acum 1 an si m-a oprit politia si a vrut sa imi ia talonul pentru toba(pe vremea aia aveam toba sport).si la fel am rezolvat si eu cu o mica ''atentie'' de 50 de lei )
Comment
-
asa e pe la noi pe aiciacum putin timp am avut un drum la targu mures, la intoarcere unde crezi ca m.a oprit politia? cred ca ai ghicit, la titu , deci nu m.a oprit in aproape 400km dus si intors la fel si m.a oprit la 7 km de casa, dar am scapat, ca nu au gasit nimic in neregulasigpic
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Postapropo, in legatura cu folia, un prieten din capitala cu o dacie cu folie autorizata a venit pe la mine, ok, in zona (titu mai exact) l.a oprit politia si a cerut documentele foliei, le.a dat, dar dupa asta au vrut sa.i ia talonul deoarece au spus ca nu e trecuta in talon(abia a scapat cu spaga 50 lei) la tine e trecuta in talon? ca aici vroiam sa ajung?Nu-i bai...
Comment
-
nu e nicio problema Florian.si eu am spus ca nu cred ca se trece in talon.eu am pentru folie autorizatie(e un document separat emis de firma unde am pus folia) si am si abtipildurile alea cu R.A.R.sau cum se numesc lipite pe geamuri.totii politistii care mi-au cerut autorizatia nu au comentat nimic,au zis ca este in regula.Last edited by Irinel TIN; 13 December 2010, 17:26.
Comment
-
salut baieti
folia omologata nu se treve nici in talon si nici in carte daca vreun politist va ia talonul pt folie omologata mergeti la RAR acolo o sa va masoare cu un aparat transparenta si va pune o stampila pe dovada cu care mergeti la politie si va luati talonul, apoi ca sa nu platiti amenda in termen de 15 zile de la eliberarea PV faceti plangere in instanta si gata
sper ca am fost folositor si eu la ceva
Comment
-
Originally posted by Irinel TIN View PostMersi vev3ritz01.si eu sper sa nu rugineasca niciodata,sau cel putin nu prea curand ca am de gand sa il mai tin cativa ani,pentru alta noua nu sunt finante ) .Aiurea ca nu ai gasit cauciucuri.mai cauta si tu poate ai noroc.sigpic
Comment
Comment