Golanul Meu ALB Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• goofiy mersi.

CataFOF cum zici tu.......

Comment

• si eu tot sony ca tine am , poti sa dai la maxim si sa se auda bine dar ii ei basii de tot . mult succes la modificari
      STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

• 50 RRY ok.mersi

Comment

• ce model sunt boxele spate?

Comment

• nu stiu exact ce model sunt.sunt Sony XPLOD de 60W RMS

Comment

• http://www.be-loud.ro/produse/Difuzo...NY/XS-F6926SE/ sunt ca astea?
              te intreb ca ma batea gandul sa le schimb la mine cu unele din astea si pe fata si pe spate!

Comment

• Super tare masina ,tineo tot asa!
                SRF TARGOVISTE

Comment

• iulian_may-da.modelul ala sunt si ale mele.eu zic ca sunt bune,isi merita banii

savoiu_rf 82 multumesc.si a ta e frumoasa.

Comment

• Ieri Golanul meu a trecut la jantele de vara si a primit o ''imbaiere'' asa ca de inceput de primavara.cateva poze.....
                    Attached Files

Comment

• arata bine

poate sunt ultimele poze cu jantele asta :P

Comment

• Ms.da... sa vedem ce zice nenea ala daca ii convin si vrea sa le cumpere .sambata sau duminca aflu.daca nu le vrea nenea asta nu le mai vand deloc )

Comment

• si o poza cu cea ce visez eu ) un VT
                          Attached Files

Comment

• cred ca e cam "jos" o sa simti toate "pietricele" de acolo!

Comment

• irinele, pentru drumurile noastre nu e bun deloc asa lasat , daca locuiai la oras era altceva, dar nici pe acolo nu.s drumuri prea stralucite
                              sigpic

Comment

• iulian_may acum drumul acela este asfaltat,aceea este o poza mai veche.acum chiar avem drumuri bune.oricum daca o cobor nu o cobor asa de mult.as vrea sa o cobor 3-4 cm maxim,dar cred ca o sa mai astepte ca mai intai vreau sa schimb distributia.

nicu_rcn cum i-am zis si lui Iulian,daca o cobor nu o cobor asa de mult,dar mai intai distributia,ea e prioritara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google