Golanul Meu ALB Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

zici ca era ridicata in aer de fata in poza 2 )

Comment

Nu am facut eu poza dreapta si d-aia pare asa. :P

Comment

zilele astea iau si eu gume de iarna

ca ale tale pe fata...si ceva sh pe spate...macar sa vada garcea ca am )

Comment

Cauciucurile de iarna ce model sunt? Arata foarte bine masina incaltata cu ele!

Comment

Cauciucurile sunt TIGAR WINTER1,toate 4,fata-spate,cumparate anul trecut.
            Apropo masina implineste astazi 4 ani :P (scuze ca in descriere am zis ca este din decembrie,atunci am inmatriculat-o).
            @vev3ritz01:bravo.ar fi bine toate 4 noi.dar sunt bune si 2.apropo cat mai este o bucata?
            Last edited by Irinel TIN; 24 November 2010, 22:21.

Comment

cam 230 ron.si eu in curand le pun pe ale mele.

Comment

230 ron bucata?eu le-am luat cu 180 de ron bucata iarna trecuta+montarea.le-am luat de la NORAUTO(langa Carrefour militari),de obicei au preturi mai ieftine si marfa de calitate.

Comment

eu am gasit la dedeman cu 170 lei/ buc bineinteles fara montaj...

La multi ani pt golaaaaaaaaaaan !

sa nu imbatraneasca (rugineasca) niciodata

Comment

anul trecut erau atat cel putin la mine in zina sunt 230 anul asta,si sa te auda dumnezeu sa nu rugineasca in veci loganurile

Comment

am gasit pe site....cand am fost sa le iau nu mai erau...am vorbit cu un nene de acolo si a zis ca nu mai au din primele zile si ca nu stie daca mai aduce.

Comment

Mersi vev3ritz01.si eu sper sa nu rugineasca niciodata,sau cel putin nu prea curand ca am de gand sa il mai tin cativa ani,pentru alta noua nu sunt finante ) .Aiurea ca nu ai gasit cauciucuri.mai cauta si tu poate ai noroc.

Comment

Inca o poza cu golanul meu,de la departare.apropo am dat jos parasolarul ala alb de la parbriz,nu imi mai place.o sa revin cu o poza noua
                          Attached Files

Comment

pacat ca l.ai dat jos, mi.e imi place, chiar vreau sa.mi pun si eu, dar am inteles ca ar fi probleme cu politia, stie cineva, asa e?
                            sigpic

Comment

cam asa arata un logan in India
                              Attached Files

Comment

Originally posted by nicu_rcn View Post
                                pacat ca l.ai dat jos, mi.e imi place, chiar vreau sa.mi pun si eu, dar am inteles ca ar fi probleme cu politia, stie cineva, asa e?
                                Eu nu am avut probleme cu politia.dar stiu ca nu ai voie.pe mine m-au oprit cand il aveam da' nu m-au intrebat de el,m-au intrebat de autorizatia pentru folie.acum depinde de noroc.vezi ca este ieftin colantul ala.eu am dat pe 2 metrii patrati 20 de ron.

@nikuniku-care este faza cu loganul din india?ce este cu el?
                                Last edited by Irinel TIN; 8 December 2010, 23:49.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google