Golanul Meu ALB Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• numai asa ar trebui sa arate masinile cu astfel de jante ...

Comment

• auzi daca vrei sa arate mai bn da coboar'o dar ar da mai bn cu aripile mai umflate precum la S2000 pe fata
      https://lh3.googleusercontent.com/-R...2520rosuuu.jpg

Comment

• eu zic sa nu schimbi anvelopele ca e pacat de efectu stretch pe care-l creaza
        deci lasa-le la 40

Comment

• da stiu ca asa ar trebui sa arate orice masina cu jante d-astea.cum am mai spus suspensia o sa vina si ea,dar nu stiu exact cand,asta depinde de cat de repede fac rost de bani.

Mishu cauciucurile nu o sa le schimb deoarece sunt aproape noi si nu are rost.

Comment

• cauciucurile sunt chiar bune, si profilul lor e belea
            apropo, sa o lasi exact ca in vt
            sigpic

Comment

• nicu_rcn asa imi doresc,oricum cred ca cu H&R cam pe acolo o sa coboare.

Comment

• mamaa ) imi intra capu intre aripa si roata

Oricum va arata super cu jantele si viitoarele HaRcuri

Comment

• Loganu stiu ca arata naspa rau asa.dar asta este,deocamdata nu sunt bani.sper sa pot cat mai repede sa fac rost de bani si sa-mi cumpar HaRcuri

Comment

• nu este nimic, te mai chinui si tu asa ceva timp, "ata ete"
                    sigpic

Comment

• trebuie sa ma chinui putin mai mult )) dar usor usor se rezolva toate.tu ce mai zici cu inca cele 2 proiectoare,ce se mai aude?

Comment

• pai ce sa zic, imi trebuie o bara pentru a ma apuca de lucru, momentan nu am nici timp si nu prea am nici bani pentru una, as prefera sa gasesc una de imprumut la cineva pana o fac pe a mea
                        sigpic

Comment

• fata de dulapurile alea de jante pe care le-ai avut inaite... astea de acum chiar arata prea bine

si cu arcurile mergi incet si sigur;) fara graba
                          Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• 17PnF multumesc.jantele vechi au fost primite cadou la vremea respectiva de la fratele meu asa ca nu prea am avut ce sa comentez de ele.mie imi placeau si alea doar ca veneau prea in interior,dar dupa astea noi sunt inebunit )

Comment

• m-am jucat si eu la o poza...sper sa nu te superi
                              Attached Files

Comment

• nu ma supar.multumesc.arata bine

Am si eu o intrebare.Stiti cat debune sunt arcurile sport TA-TECHNIX pt logan.a avut cineva puse pe logan?

Sunt inresat srtict pt logan,ca in rest stiu ca sunt bune ca firma,are varul meu pe o Skoda Octavia RS,dar el are suspensie reglabila(arcuri+amortizoare)

Intreb pt ca am gasit noi pe 4 t u n i n g la pretul de 110 euro

Astept raspunsuri.multumesc
                                Last edited by Irinel TIN; 10 May 2011, 09:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google