Golanul Meu ALB Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vt

Originally posted by Irinel TIN View Post
    Poze si cu spatele.
    Parerea mea,nu stiu daca-ti place,dar mie mi se pare ca arata mai bine asa
    Attached Files

Comment

• N-am mai scris demult aici. Intre timp loganul a devenit a doua masina, mai exact masina pentru iarna. Vara trecuta am achizitionat un Passat CC din 2010.
      Attached Files

Comment

• Km, pret, provenienta? Sa il stapanesti sanatos! E o masina superba, nu alta. Iar motorul ala de 2.0 tdi face toti banii.

Comment

• Multumesc! Provenienta: Germania. Pret: 12.500 euro. Km la data achizitiei: 131.000 verificati la reprezentanta, acum are vreo 145.000.

Comment

• Am montat folie LLUMAR fata-spate. Cam inchisa pe fata ce-i drept, dar este ok.

Ce imi place foarte mult la ea este ca are suspensie adaptiva pe 3 moduri: Comfort/Sport/Normal
            Attached Files
            Last edited by Irinel TIN; 15 January 2015, 12:36.

Comment

• Oleaca prea inchisa pe fata. Dar depinde de tine. Si eu am pus pe autohtona folie pe fata, e super fain cu ea, mai ales vara. Oricum, masina e o superbitate..Sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea . Eu am vrut sa iau acum 2 scaune de Passat CC sa le montez in lighean, dar cerea prea mult pentru ele ) Asa ca am ales 2 de Laguna 3.

Suspensia nu cred ca o vei schimba des (ma refer la treapta), ca aia oricum nu e masina de mers pe drumuri de tara ). ai o poza cu interiorul?
              Last edited by 30_VLD; 15 January 2015, 12:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Intr-adevar scaunele de CC sunt foarte confortabile,dar dureaza putin pana te obisnuiesti cu ele. Poze cu interiorul cred ca o sa fac in weekend pt ca masina este in garaj la hibernare. Da suspensia o tin pe "normal".

Comment

• O sa te obisnuiesti repede ) Sunt sigur!

Comment

• Unde ti ascuns passatul, am trecut ieri prin cartojani si nu l.am vazut...
                    sigpic

Comment

• Eu vreau poze cu interiorul Sa imi clatesc ochii putin )

Comment

• Nicu il tin in garaj pana prin martie, este o masina prea joasa pt drumurile de iarna din Giurgiu.

VLD am facut poze si cu interiorul,dar au claritate proasta, n-am avut aparatul foto la indemana si am facut cu telefonul. Este varianta cu 4 locuri,doar 2 locuri in spate si fara piele. O sa revin cu poze mai clare cand o sa am ocazia.

Ultima poza este cu "miniclubul meu VW". )
                        Attached Files

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google