If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
N-am mai scris demult aici. Intre timp loganul a devenit a doua masina, mai exact masina pentru iarna. Vara trecuta am achizitionat un Passat CC din 2010.
Oleaca prea inchisa pe fata. Dar depinde de tine. Si eu am pus pe autohtona folie pe fata, e super fain cu ea, mai ales vara. Oricum, masina e o superbitate..Sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea . Eu am vrut sa iau acum 2 scaune de Passat CC sa le montez in lighean, dar cerea prea mult pentru ele ) Asa ca am ales 2 de Laguna 3.
Suspensia nu cred ca o vei schimba des (ma refer la treapta), ca aia oricum nu e masina de mers pe drumuri de tara ). ai o poza cu interiorul?
Last edited by 30_VLD; 15 January 2015, 12:54.
Reason: Automerged Doublepost
Intr-adevar scaunele de CC sunt foarte confortabile,dar dureaza putin pana te obisnuiesti cu ele. Poze cu interiorul cred ca o sa fac in weekend pt ca masina este in garaj la hibernare. Da suspensia o tin pe "normal".
Nicu il tin in garaj pana prin martie, este o masina prea joasa pt drumurile de iarna din Giurgiu.
VLD am facut poze si cu interiorul,dar au claritate proasta, n-am avut aparatul foto la indemana si am facut cu telefonul. Este varianta cu 4 locuri,doar 2 locuri in spate si fara piele. O sa revin cu poze mai clare cand o sa am ocazia.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment