Azi am mai adus niste modificari la masina mea. Am schimbat autocolantul de pe stalpi, am montat difuzor pe bara spate si am facut 3 gauri in spare sa se auda mai bine subwoofer-ul.
My Ride BH 83 TOE
Collapse
X
-
Salut masina e frumoasa dar trebuie sa faci cateva modificari..daca iti doresti.
+ Folia geamuri spate+fata,difuzor bara spate,stergatoarele din silicon si sistemul audio(statie+subwoofer).
-Stopurile negre(vizibilitate redusa),aparatorile de noroi,flapsurile de la stergatoare,pleoapele de la faruri,nichelul din bara,folia rosie sau autocolantul din parbriz+luneta,manerele rosii,husele din interior nu sunt prinse bine.
Bafta pe mai departe si sper sa faci cum crezi u ...ca iti place.
Comment
-
bai nene aparatorile alea de noroi sunt practice. nu arata bine pe un kit tuning sau ceva, dar pe un logan ca al lui arata bine, chiar daca nu iti place tie. si am mai vazut ca tot recomanzi atat, vad ca le stii tu pe toate, daca vrei, iti arat eu cat de mult mi s-a dus voopseaua la praguri si pe aripa din cauza ca n-am avut aparatori de noroiOriginally posted by tiesto_music View PostSalut masina e frumoasa dar trebuie sa faci cateva modificari..daca iti doresti.
-aparatorile de noroi
ps: poti sa ii pui aparatori de aripi negre si continui contrastul negru rosu ;)
bafta" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment

, spor la treaba cu imbunatatirile si multi km fara evenimente.
ca sa fie omologate pe fata trebuie sa fie de o transparenta de 70%

Comment