nu ca sa l iau galben ci sa l iau cu dotarile pe care le dadeau pentru taxi..oricum m au vrajit si la altele, cum ar fi ca pe abs plus nu este gri cometa si oscilam intre asta si alb..si am luat alb...si a doua zi in parcare un abs plus gri comete..in fine, scuze de offtopic
Logan galben
Collapse
X
-
Salut! Referitor la intrebarea ta, am luat autocolant si l-am lasat la soare sa fie mai maleabil si l-am lipit pe sigla, apoi am taiat cu atentie excesul. Era vara si s-a lipit foarte bine.
Mie nu mi-a placut deloc culoarea galbena, dar de un timp incoace m-am obisnuit.
Pun si cateva poze de sezon :
DSC08517.JPG DSC08523.JPG
DSC08525.JPG DSC08522.JPGsigpic
Comment
-
Off topic.A ta,RTR-ul si YUS-ul sunt masini frumoase.Daca tot ne-ati onorat cu prezenta la regionala,de ce nu veniti la intalnirile L.c.Bacau.Eu cred ca o sa gasim subiecte de discutie si sa ne dam cu parerea.Va asteptam.eu unul am conturi si pe alte forumuri de tuning,acolo ma 'intitulez' Kelburtos.Last edited by KELBURTOS; 13 February 2010, 21:33.
Comment
-
MishuRS- ms frumos, erau si mai frumoase daca le faceam cu o camera si nu cu telefonu
emylogan- In Bacau sunt sute de logane galbene, deci nu prea sunt singurul. Bafta si tie!
azaburi- nici mie nu imi plac asa tare prelungirile, dar pana la noi investitii, le las asa. Noroc!
BC08VDS- multumesc de aprecieri, incerc sa vin la intalniri, chestia este ca prietenii mei au si alte masini si au cam lasat loganele pe plan secund.sigpic
Comment
-
Salutare! Ca sa nu moara topicul, m-am gandit sa arat ultimele modificari aduse masinii mele, si anume o bara fata de la Pilot si bandouri vopsite in culoarea caroseriei.
E doar inceputul seriei de modificari, mai urmeaza multe. Initial am vrut sa imi fac o bara fata la comanda dar costa foarte mult, de aceea m-am gandit la o bara pilot, dar am avut mari batai de cap sa o fac sa se imbine cum trebuie.
Poze cu bara montata nu am, dar o sa pun dupa sarbatori.
DSC08599.JPG DSC08603.JPGsigpic
Comment
-
Originally posted by spartacus_mf View PostMishuRS- ms frumos, erau si mai frumoase daca le faceam cu o camera si nu cu telefonu
emylogan- In Bacau sunt sute de logane galbene, deci nu prea sunt singurul. Bafta si tie!
azaburi- nici mie nu imi plac asa tare prelungirile, dar pana la noi investitii, le las asa. Noroc!
BC08VDS- multumesc de aprecieri, incerc sa vin la intalniri, chestia este ca prietenii mei au si alte masini si au cam lasat loganele pe plan secund.
Comment
-
Metalman- ms frumos, multa bafta si tie!
Intre timp am tot cautat o bara spate care sa imi placa dar nu am gasit mai nimic, de aceea m-am hotarat sa o modific pe cea existanta. Pun o poza cu ea in lucru, cam in 2 zile va fi gata. Urmeaza sa fac acelasi lucru si la praguri si eleron.
DSC08662.JPG IMG_5921.jpg
DSC08618.JPGsigpic
Comment
-
arata frumos bara fata , imi place
cea de pe spate ar trebui sa o faci mai joasa, vezi si tu sa fie la nivel sau aproape la nivel cu cea din fata. daca tot o modifici fura si tu idei de la altii( gen sa astupi locul unde-i " cuiul " ala, gaura la esapament, etc ), asta daca nu vrei sa o faci sa fie " unica "
bafta ;)" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Azi daca tot am avut timp mi-am montat faruri angel eyes. Multumesc colegului alin_ti_1031, ca de la el le-am luat. Ca prima impresie arata bine, dar astept sa vad seara daca se vede ceva cu ele fara xenon.
DSC03506.JPG DSC03502.JPG
DSC03479.JPG DSC03487.JPGsigpic
Comment
Comment