Logan galben

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asa chiar DA! sigur DA!!! Fara manere, contrast negru + portocaliu ... jante pe 18" parca sunt alea (originale au buza polisata).
    sigpic

Comment

• merg si cu buza polisata,dar parca arata mai bine asa

Comment

• mishuRS-frumoase lucrari...bv
        AdY_JmL_2015

Comment

• fuguletz - multumesc, de acord cu tine, ar merge niste arcuri sport, dar mi-e frica sa nu zguduie prea tare, si portbagajul clean, ar fi super. Bafta si tie!
          FANE_CLK - si mie mi-ar place jante negre cu buza, dar la astea nu am ce sa le fac, doar sa le vand si sa caut altele. Oricum, tot pe 15 as vrea, ca am avut mai mari si mergea masina greu. bafta!
          MishuRS - foarte tare poza. Am pus-o pe desktop, multumesc.
          sigpic

Comment

• Daca ar arata ca si in ultime poza pffffffffff
            Frumos oricum

Comment

• Azi masinuta mea a "slabit" putin, cateva grame, dupa ce am taiat tija de la schimbator. Ma asteptam sa se schimbe vitezele mult mai greu, dar spre surprinderea mea merge mult mai bine, schimbarea se face mai exact.

DSC08776.JPG

Tot la interior, m-am gandit sa montez baghete cu leduri albastre 2 la picioare sub bord si 2 ascunse pe plafon. Poze inca nu am facut, dar pe langa aspectul estetic sunt si foarte practice pt. ca lumina de la plafoniera nu era de ajuns.

DSC08759.JPG DSC08770.JPG
              DSC08765.JPG DSC08761.JPG

Tot nu am vopsit pragurile si eleronul deoarece as vrea sa o foliez toata alta culoare.
              sigpic

Comment

• frumoasa!

mai low nu se poate? :>
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Ms Tudor, ai dreptate, arata cocotata fara arcuri sport.
                  sigpic

Comment

• Pai.... . La ce culoare te-ai gandit ?, Nu ai vrea pe viitor sa schimbi si bara spate cu cea de la Pilot si pragurile, sa fie tot kitu de la A la Z
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Nu stiu inca ce culoare, am facut o gramada de simulari in photoshop si nu ma pot hotari. Eu initial vroiam negru lucios dar acum ma gandesc la o culoare mai speciala. Bara spate imi place asa cum e, pragurile sunt cele care as vrea sa le schimb sau sa le modific.
                      sigpic

Comment

• sincer eu as lasa-o galbena..chiar imi place culoarea

Comment

• Nu am mai postat de mult, s-a cam pus praful pe topic. De aceea revin cu primele poze facute masinii pe anul acesta, din pacate facute cu telefonul.
                          Intre timp i-am pus xenon pe faza scurta de 8000 si cam atat ca modificari/imbunatatiri.

DSC08882.jpg DSC08891.jpg
                          DSC08896.jpg DSC08892.jpg
                          DSC08885.jpg
                          sigpic

Comment

• imi place masina asta din ce in ce mai mult
                            cu arcuri va arata mult mai bine... tu ce crezi ?

Comment

• in legatura de culoare, nu o face neagra, nu se "vad formele" ... parerea mea . asta in caz ca mai vrei sa iti schimbi culoarea

oricum mie imi place masina foarte mult, felicitari si .. la mai mare !
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Foarte frumos loganul,bafta la modificari in continuare
                                http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google