Vezi ceva cu angel-urile fara xenon?
Logan galben
Collapse
X
-
Mishu- ms frumos, sunt de acord, ar arata mult mai bune cu arcuri, am gasit la un prieten din alea verzi care coboara 3 cm dar ma gandesc ca nu prea se observa ca aspect, cu 3 cm coboara putin. Tot mai bine mai astept si iau h&r, macar sa fac o treaba calumea.
Tudor- neagra sigur nu, pentru ca am cupola neagra si se murdareste imediat fata de restul masinii, deci daca ar fi neagra ar trebui spalata zilnic. Bafta si tie!
Ionel89- ms la fel si tie.
LEOMCV- am pus xenon fara el chiar nu se vedea nimic.
dodolorand- ms frumos, si mie imi place foarte mult loganul tau. Chiar ma gandeam sa ma inspir putin si sa imi pun eleron ca al tau pe portbagaj.sigpic
Comment
-
Masina cu Weitec , Eibach...etc etc mi se pare a fi stock. H&R direct . Ma repet : cu h&r , taiat si 1 spira si bari prelungite cu 2 cm , pana acum nu am gasit INCA un drum pe care sa nu intru.
Stiu ca exista drumurile forestiere..sau alte zone in care chiar nu poti intra , insa daca spartacus merge doar pe drumuri normale garantez ca nu va probleme ..sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
iamagi- a zis Thejock3r ce vroiam sa zic si eu. Masina va arata cam la fel, stiu ca prietenul asta al meu dupa ce si le-a montat abia daca se vedea diferenta.
De mers merg pe drumuri normale, nu merg pe araturi si la tara cand ma duc o las parcata in centrul satului, nu ma chinui sa o urc pe ulite.
SoSoRyNeL- si acum as vrea sa o vand, cu banii de pe ea si o diferenta as vrea tot un logan dar Ph2 cu AC si ABS.sigpic
Comment
-
eu ti-as zice sa nu te iei dupa asta colantatu' fara o spira la cap (alias Joker), ca te minte. El face maxim 300 km/an
Eu cu Vogtland (-35mm) si jante stock (chiar, vezi ca colanatatu' are jante cu 4mm mai mari) am reusit sa fac km buni prin tara, dar la SoNyKeL acasa era sa o ating si am reusit sa o ating undeva la munte, avand bara fata ca a ta.
Comment
-
Ia-ti arcuri Eibach fara indoieli. Merg cu amortizoarele stock. (daca sunt inca bune amortizoarele care le ai la masina, nici nu are rost sa le schimbi)
3,5 cm lasata mai jos cu arcurile Eibach se vede destul de clar si poti merge cu masina pe drumurile noastre. In afara de asta stabilitatea masinii si comportamentul pe sosea se imbunatateste semnificativ. (ar fi bine sa pui accent pe functional si dupa aia pe estetic - lasa masinile bricolate de unii si altii, care nu mai pot urca nici macar o bordura de 10 cm)
Masina lui TheJocker e ceea ce si-a dorit el - pacat ca unii se exprima urat la adresa lui pe aici. Eu i-am vazut masina in parcare si omul e pasionat - a muncit mult la masina. (si cred ca a si investit destui bani pe parcursul timpului)
Comment
-
nu mai dati sfaturi din exterior..eibach sunt foarte moi, sunt practic arcuri stoc mai scurte, mie mi au lasat o impresie foarte proasta...mai mult te pacalesti ca e masina mai stabila si te pierzi cu ea pe sosea...daca vrei doar sa coboare masina, sunt bune, da ca performante foarte putin diferite fata de stoc...sigpic
Comment
-
GEO eu am Eibach si nu i chiar asa cum spui tu . Le am pe masina de ceva timp si stiu cum era inainte cand masina era echipata cu arcuri stock si cum e acum cu eibach. Intreadevar se comporta mai aiurea masina inainte cu amortizoarele astea varza pe care le am avut dar acum e alta viata. Cu pierdutul pe sosea sa fim seriosi eu vad ca inca nu m am pierdut si n am un stil de condus in afara orasului tocmai babesc. Eu vb din propria experienta nu din auzite sau alte chestii, le am pe masina de 1 an si ceva cam asa stiu ce tastez.
Spratacus eu te sfatuiesc sa le iei ca sunt ok, o sa simti diferenta imediat. Daca vrei stabilitate sporita trebuie sa combini arcul sport cu un telescop sport dar eu sunt multumit de combinatia arcuri Eibach + telescoape Monroe. Normal ar fi mers bine Arcuri Eibach cu telescoape Bilstein B8. Arcurile lasand masina cu 3 3.5cm + bilstein mai scurte fata de astea stock cu 3cm ar fi mers ca o manusa . Eu asa vroiam dar n am mai avut banuti dar pe viitor o sa am grija de acest aspect.
Numai bine Spartacus, sper ca ti am fost cat de cat de ajutorLast edited by Christnacht; 25 February 2011, 08:29.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
eram sigur ca apari, special am zis ) pai cu a ta am mers si d aia zic..tre sa te iau la o plimbare sa vezi diferenta..si daca citeai bine, vedeai ca eu am zis ca daca ai impresia ca ai nu stiu ce stabilitate, te pierzi, adica sa ai incredere oarba in masina..plus ca pentru oameni normali sunt bune, masina arata mai bine si oricum se tine altfel pe drum, da fata de stoc..sigpic
Comment
Comment