Logan galben
Collapse
X
-
Ce bine dau geamurile pe culoare galbena,oricum da bine cam pe orice masina folia, imediat ii schimba aspectul..dar pe galben iasa mai tare in evidenta, is misto!Sper sa te tina sa nu te opreasca imediat nenea militian de ele!
si pe mine ma-r tenta pe fata sa pun un pic mai deschise,asa numa sa fie "afumate"sa zic asa,dar ii riscant!
oricum sa ai grija de ea si cati mai multi km fara problemssigpic
Comment
-
Arata frumos se asorteaza bine folia pe culoarea asta ;) uite un logan galben cu kitu de la PILOT BAfta in continuare si cati mai putini "clienti" care te considera Taxi
Comment
-
Vopsit barele in culoarea masinii. Scuze de calitatea slaba a pozelor.
01-05-08_1353.jpg
01-05-08_1354.jpg
01-05-08_1829.jpg
01-05-08_2113.jpgsigpic
Comment
-
Arata super...trebuia sa fi vopsit si pleoapele in aceeasi nuanta...
Jantele nu le vopsesti galben???
neoanele de sub bord la ce le-ai legat?? la bricheta??? daca da.. acum bricheta mai este functionala???intreb pt ca vreau si eu sa imi pun luminite:P0.9 tce SL plus
Comment
-
Araca bine mai ales folia pe galben.. nu era mai bine daca vopseai total barile? iar pleoapele alea.. iarasi trebuiau vopsit se vede ciudat diferenta de culoare. sa o stapanesti sanatos.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Pleoapele sunt momentan foliate, le-am avut vopsite si s-a dus vopseaua, le voi vopsi in curand.
Barele asa imi plac, cu negru ca sa se potriveasca cu restul masinii care este galben in combinatie cu negru. De aceea ma gandeam sa fac ceva cu negru si la jante.
Pentru neoane am luat curent de la statie si am comutator separat.
Multumesc de urari si bafta la tunarit!sigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by iooon_cug View PostArata super...trebuia sa fi vopsit si pleoapele in aceeasi nuanta...
Jantele nu le vopsesti galben???
neoanele de sub bord la ce le-ai legat?? La bricheta??? Daca da.. acum bricheta mai este functionala???Intreb pt ca vreau si eu sa imi pun luminite:P
si eu amluminite in interior si sunt legate la bricheta !!! Am bricheta cu 3 gauri ....costa vreao 15 lei !!!;)
Comment
Comment