Logan galben

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ar arata bine daca i-ai pune proiectoare parerea mea
    Its just a car ...

Comment

Si inca un set de incaltari: Jante AEZ echipate cu cauciucuri Toyo Proxes. Foarte multumit de aderenta si de stabilitate, cu toate ca am revenit la jante de 15".

07-09-08_1456.jpg

07-09-08_1457.jpg

07-09-08_1503.jpg

Imi cer scuze de calitatea pozelor.
      sigpic

Comment

Erau mai frumoase jantele celelalte..Dar si astea arata bine;).In rest,masina ii ceas.Nimic de reprosat.

Cat te-a costat setul de cauciucuri?
        Cumpar volan de Duster

Comment

Intradevar cu celelalte jante arata mai bine, dar asta e, imi plac si acestea, mai ales ca se comporta mai bine masina, sunt mai usoare, mai mici ca dimensiuni, demaraj mai bun, per total e mai bine.
          Cauciucurile sunt comandate de pe internet, 300 lei bucata.
          Referitor la masina, si eu sunt multumit de ea, parca din ce in ce mai mult, desi eram sceptic la inceput si pe parcurs am condus cam toate tipurile de masini, parca tot loganu e mai bun la banii astia, cel putin pt. Mine ca nu imi permit sa intretin o maina straina.
          Numai bine!
          sigpic

Comment

Si inca un mic detaliu-scrisuri laterale, care zic eu ca arata destul de bine. Ce parere aveti?

11-09-08_1743.jpg

11-09-08_1746.jpg
            sigpic

Comment

Masina arata super! Imi place. Incerc sa ma inspir putin. Sper ca nu te superi...
              sigpic

Comment

Mie imi placea mai mult simpla...Fara scrisuri si etc

Comment

Draguta masina!Iti mai trebuie proiectoare. Apropos, zilele trecute am vazut prin Calarasi un Logan nou galben-lamaie (deschis rau), asta o fi noua nuanta de galben la PH2. Cu scrisul ce sa zic, daca ai primit bonus ca sa le faci reclama...
                  LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Multumesc pentru pareri si aprecieri. Partea buna a scrisurilor este ca pot sa le dau jos oricand, dar abia le-am pus si le mai las. In cazul proiectoarelor, momentan nu imi pun pentru ca vreau sa schimb spoilerele, dar nu stiu de care sa pun, am avut de fibra si era prea subtire, prea firava, o bara am reusit sa o rup la depozitarea ei in beci. Ma gandesc la kitul original de la dacia.
                    Numai bine, spor la modificari!
                    sigpic

Comment

Mai pun si eu cateva poze cu masina. Am dat toate scrisurile jos, am dat toba sport jos(in sfarsit pot sa merg si eu linistit, nu ma mai baraie la cap), am dat stopurile jos si am pus stopuri originale(cred ca raman cu astea). Mi-am cumparat un muffler din inox si l-am sudat si cam atatea modificari a suferit masina. Am vrut sa obtin un look clean, simplu.

Yus-0061.jpg

Yus-0062.jpg

Yus-0064.jpg

Yus-0063.jpg

Yus-0066.jpg

Yus-0067.jpg
                      Yus-0065.jpg
                      sigpic

Comment

Imi place acea avacuare. De unde ai luat-o ? Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Ce nu-mi place e acea coada de rechin, scapa de ea
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Pai tipsul l-am luat de la o firma de tuning din Bacau, am probat mai multe si asta mi-a placut cel mai mult. Am si eu o intrebare. Vreau sa imi fac stopurile ca cele din poza, cum le fac: le vopsesc rosu la un service sau cu spray din acela special?

logan_001_203.jpg
                          sigpic

Comment

Cu spray specia ies bine. Cred ca e un theard cu instructiunile de vopsire.
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Cum a dat putin caldura m-am si apucat de masina. Azi am vopsit stopurile complet in rosu. Mai multe modificari se anunta de maine incolo.

stoape le mele 006.jpg

stoape le mele 005.jpg

stoape le mele 007.jpg

stoape le mele 008.jpg
                              sigpic

Comment

poate ajungi si la Sibiu intr_o sambata sa iti admiram masinuta mai indeaproape , apropo ce ai facut cu inscrisurile ,nu le donezi ?......... ii sta bine culoarea pe ea , ai grija de ea.
                                http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google