frumoasa masinuta sa o stapinesti sanatos stopurile arata beton bafta in continuare
Logan galben
Collapse
X
-
-
-
Multumesc pentru aprecieri baieti. Stopurile le-am facut cu spray special pentru triple, pe nuanta rosie. Am acoperit stopul cu banda si am vopsit numai semnalizarile si partea de mers inapoi. A fost nevoie de multe straturi ca sa iasa exact nuanta stopului.
@blackufo--inscrisurile le-am dat jos si le-am aruncat, nu mai puteau fi utilizate. Oricum la cat m-au costat, pot sa imi pun saptamanal altele.
Am si o intrebare: mi-am luat praguri de la pilot, nu stiu exact daca trebuie numai lipite cu silicon special, sau trebuie date si gauri in prag, ca parca nu as da gauri in masina.sigpic
Comment
-
Trebuiesc date 2 gauri in capatu din fata.Gaurile se dau exact acolo unde se prinde si aparatoarea de noroi,apoi inca o gaura in spate pe buza interioara a pragului.Restu se prinde cu silicon universal transparent.Bafta
Comment
-
Mi-am facut cupola neagra(in sfarsit), momentan am doar aceste 2 poze, fac mai multe dupa amiaza.
Picture 002.jpg
Picture 001.jpgsigpic
Comment
-
se vede bine de la inaltime.
tine-o tot asa! bafta!
ps am o intrebare. de ce nu ti-ai vopsit barile integral?Last edited by bogdan_1984; 21 February 2009, 12:26.sigpic
Comment
Comment