Nt-06-ufb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nt-06-ufb

ca prin minune, Vineri pe 15 februarie am fost la dealer si am ridicat masina, zic "ca prin minune" ca eu o asteptam pe data de 25 (asa mi sa spus)
    vreau sa va spun ca am ramas ffff placut impresionat de masina
    imi place la nebunie cum merge

daca nu ma insel citisem in alt thread cam , cu ce cauciucuri vine masina si ma asteptam sa fie cum a zis andrei : barum sau kormoran, ei .. cauciucurile sunt michelin (vara). <> la masina am mai primit: trusa medicala, extinctor, triunghi, cric, cheie roti, roata rezerva cu acelasi tip de pneu, un cd cu "muzica mea favorita" ) si carcasa pt fata de la mp3
    la noi in piatra neamt vineri a nins de a innebunit asa ca seara am avut ocazia sa merg cxu ea sa o "testez" cum franeaza si etc... sunt chiar multumit, dotarile sunt perfecte, mp3'ul nu este nici rau dar nici bun , mai exact este la nivel mediu, caldurica -se incalzeste repejor in masina sunt multumit , ambreiajul este perfect, frana la fel si ea
    la inceput imi indica consumul de 19l/100, am facut ochii cam mari dar am mers pe un drum mai intins si liber si treptat a scazut, acum am consumul 8,5 si oras si in afara tot asa imi arata : 8,5 -- INTREBARE PT CEI CARE CUNOSC : in mod normal consumul trebuie sa fie diferit urban de extra-urban nu ? cand imi pot da seama exact cat consuma ? si inca ceva ... am inteles tot de aici de pe forum ca la un moment dat trebuie resetat comp de bord. cand sa il resetez si cum?
    poze cu masina in urmatoarele zile

sa o stapanesti sa natos...sa ai noroc de ea...
    0.9 tce SL plus

Comment

multumesc, multumesc

Comment

Salutare RazvanB si felicitari pentru masina ...asteptam poze...In primul rand cd-ul din cate am citit pe forum nu e unul foarte stralucit si mai toti cu Kiss se plang de el...poate o sa ai bafta cu el.
        Sa iti raspund la intrebari...consumul oras/mixt/afara din oras e diferit...primul e mai mare...si pe urma celelalte doua valori ale consumului scad.
        Motorul este inca "strans" si de aceea ai consumul mai mare...dupa prime mie de km in care ai de facut rodajul motorul isi mai da drumu si o sa ai consumul mai mic daca se respecta diagrama de turatii a motorului.
        De regula calculatorul se reseteaza cand faci plinul cu carburant...astfel...se apasa o data pe butonul de pe geamul bordului(ceasurilor) ...iti va aparea km parcursi de la ultima restare...si apoi se tine apasat pana acea valoare ajunge la zero...se mai apasa o data pe acel buton si se tine iarasi apasat...pana cand si urmatoarea valoare ajunge la zero.
        Sper ca m-am facut inteles...
        sigpic

Comment

multumesc cipriane de informatii
          da, am inteles care e "smecheria cu resetul"
          abia am 175km cu ea facuti

Comment

Sa o stapanesti sanatos! Asteptam pozele!
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ms andrei ;)

Comment

mult noroc cu noua achizitie! vrem poze!
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                  mult noroc cu noua achizitie! vrem poze!
                  merci, in 2-3 zile , MAXIM 4 pun si poze

Comment

eu am un kiss de 1.4 si sunt tare mltumit...

Comment

sa o stapanesti sanatos ;)
                      Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

merci mult

Comment

sa o stapanesti sanatos si multi km. fara probleme cu el.

Comment

sa o stapanesti sanatos si fara incidente rutiere. Sunt mai multe smecherii la computerul de bord pe care poate o sa le inveti in timp sau poate o sa le dezvaluim noi. de ex poti afla cati litri de benzina mai ai in rezervor.
                            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Salutare din nou Razvane, felicitari pt. masina si multi kilometrii fara probleme , sa ai noroc de ea !!!!
                              Bineinteles , asteptam poze si poate vii de 8 martie la Sibiu .....
                              Eu mai am un pic si fac 1000 km si abia astept sa o calc un pic sa vad cum suna la 4000-4500 rpm . A mea a venit cu cauciucuri Continental de vara, am obervat o chestie ciudata , fac un zgomot urat de tot , parca se rupe ceva din roata in momentul cand virez cu roata pe zapada, chiar m-am speriat acum 2 zile cand am parcat cu spatele cu viraj maxim stanga si se auzea un zgomot ciudat la rotile fata, din cate am citit pe forum am vazut ca si altii au avut "probleme" cu Continentalurile asa fac ele din cauza profilului .....in rest masina merge impecabil.
                              In legatura cu Mp3 playeru , l-am mutat in berlina si merge perfect, ascultat tata la el mp3-uri heheheeee
                              Bafta ...vrem poze !!!
                              Last edited by Bad_Wolf; 18 February 2008, 16:33. Reason: Mici greseli de ortografie :D
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google