deja este plasa in masca de sus, de jos si pe langa proiectoare dar sunt acoperite pana ce termina de vopsit barile
Nt-06-ufb
Collapse
X
-
astazi am fost sa imi vad masina ce se mai intampla cu ea si sper ca pe sambata sa o scot, azi sau apucat sa puna pragurile si leam precizat faptul ca le vreau integrate in caroserie ca sa fie treaba buna :-L
azi am o saptamana de cand sta ucu masinuta in service :|
dar, dar sper sa merite si nu ma insel cand zic asta
multumiri domnului administrator ca a schimbat numele threadului
din my logan kiss :-j in nt 06 ufb
Comment
-
Bafta nenea Razvan! deci...posibil sa vedem sambata masinahttp://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
si fetita mea murdara a primit o mica sedinta foto :P
p.s. foarte multumit de baiatul care mi'a "montat" pragurile pentru ca mi le'a integrat foarte foarte foarte bine in croserie
Planuri de viitor :
- portbagaj clean
- prelungire capota
- triple
- ochi
- vopsita in 2 culori, nu specific culorile, ramane surpriza..
asta cand ma intorc din concediu imediat ma apuc de ele, iar dupa sa dea Domnu Bani sa ma fac ce se poate face la motorAttached Files- razvan1.jpg (902.3 KB, 101 views)
- razvan2.jpg (926.8 KB, 99 views)
- razvan3.jpg (790.6 KB, 122 views)
- razvan4.jpg (851.6 KB, 108 views)
- razvan5.jpg (699.4 KB, 72 views)
- razvan6.jpg (660.3 KB, 67 views)
- razvan7.jpg (654.0 KB, 82 views)
- razvan8.jpg (756.0 KB, 95 views)
- razvan9.jpg (543.4 KB, 120 views)
- razvan10.jpg (609.7 KB, 102 views)
- razvan11.jpg (525.7 KB, 124 views)
Comment
-
Uite cum ramane mai mereu aprins becul din torpedou.Imi place cum se vede lumina albastra de la ceasurile din bord,dar de la5500rpm mi se pare mie sau nu se mai vede nici o culoare.Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.
Comment
-
Comment
-
arata frumos...dar parca rotile nu se portivesc cu kitul.Eu zic ca decat bad boy,portbagaj clean si ce ai mai scris acolo ar merge niste roti pe 17 si apoi niste arcuri sport.
Comment
-
arcurile da, dar rotile stau in dubii pentru ca motorul e de 1.4 ... si asa e chinuit cand masina e incarcata (plina) cu persoane... adevarat ca mai rar merg cu multi in masina , dar ma gandeam la ceva pe 16 ca nu ar strica
trebuie sa ma gandesc bine..
oricum multumesc de aprecieri si sfaturi si pareri
Comment
-
Comment
Comment