Nt-06-ufb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deja este plasa in masca de sus, de jos si pe langa proiectoare dar sunt acoperite pana ce termina de vopsit barile

Comment

• astazi am fost sa imi vad masina ce se mai intampla cu ea si sper ca pe sambata sa o scot, azi sau apucat sa puna pragurile si leam precizat faptul ca le vreau integrate in caroserie ca sa fie treaba buna :-L

azi am o saptamana de cand sta ucu masinuta in service :|
      dar, dar sper sa merite si nu ma insel cand zic asta

multumiri domnului administrator ca a schimbat numele threadului
      din my logan kiss :-j in nt 06 ufb
      Last edited by RazvanB; 18 June 2009, 08:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Bafta nenea Razvan! deci...posibil sa vedem sambata masina
        http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
        NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• foarte posibil

Comment

• si fetita mea murdara a primit o mica sedinta foto :P

p.s. foarte multumit de baiatul care mi'a "montat" pragurile pentru ca mi le'a integrat foarte foarte foarte bine in croserie

Planuri de viitor :
            - portbagaj clean
            - prelungire capota
            - triple
            - ochi
            - vopsita in 2 culori, nu specific culorile, ramane surpriza..

asta cand ma intorc din concediu imediat ma apuc de ele, iar dupa sa dea Domnu Bani sa ma fac ce se poate face la motor
            Attached Files

Comment

• Arata super.Bafta mai departe in ceea ce ti-ai propus.
              sigpic

Comment

• Uite cum ramane mai mereu aprins becul din torpedou.Imi place cum se vede lumina albastra de la ceasurile din bord,dar de la5500rpm mi se pare mie sau nu se mai vede nici o culoare.
                Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

• se vede, dar ziua se vede slab, ca in zona aia e un moviu ceva de genul, culoarea sangelui ... in fine torpedoul ala ma dispera, cred ca se vedea lumina ca era cam plinut torpedoul si nu statea bine inchis infectia

Comment

• Super tare arata numai sa ai grija ca la ce drumuri avem este jale!

Comment

• crede'ma pe cuvant ca am emotii Mari ! cand vad un drum mai "asa" , dar mam conformat si mam invatat daca pot zice asa , sa o las mai usor pe unde innainte nu consideram ca trebuie, acum trebuie

Comment

• super masina......facuta cu mult gust....spoilerul da bine rau pe ea ca si jantele....sa ai bafta de ea si la mai multi km....
                        Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Frumos, frumos, bafta!
                          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• arata frumos...dar parca rotile nu se portivesc cu kitul.Eu zic ca decat bad boy,portbagaj clean si ce ai mai scris acolo ar merge niste roti pe 17 si apoi niste arcuri sport.
                            AG 16 Y M A

Comment

• arcurile da, dar rotile stau in dubii pentru ca motorul e de 1.4 ... si asa e chinuit cand masina e incarcata (plina) cu persoane... adevarat ca mai rar merg cu multi in masina , dar ma gandeam la ceva pe 16 ca nu ar strica

trebuie sa ma gandesc bine..
                              oricum multumesc de aprecieri si sfaturi si pareri

Comment

• Frumos, bafta la planurile de viitor !
                                http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google