Nt-06-ufb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Super arata masina dar nici fata nu este de neglijat cine este daca nu sunt indiscret ca sunt curios???

Comment

• salutare lume , nu prea am mai postat nimic deoarece si pentru ca ) nu am avut timp sdi bani sa ma mai ocup de masina, dar tin sa precizez ca astazi am "scapat" de jantele vechi pe 15" si iam luat la UFB'u un set de jante MAK FIORANO GOLD (identic si la fel ca, culoarea jantelor de subaru) pe 17"-7j-4X100 , ce sa zic abia astept primavara sa le pun pe masina , deocamdata astazi i'am pus jantele de tabla cu cauciucurile de iarna ( nokian wrg2 - recomand) .. la noi in neamt sa pus serios pe nins in seara asta, deja intro ora de plimabt am vazut 2-3 tamponari :P

dupa sarbatori masina sper sa intre la vopsit , am optat pentru un negru dintr'ala "perfect" si putina perla introdusa in el, si in caz ca nu reusesc sa o duc la vopsit (sa vedem fondurile cum sunt) oricum portbagaj clean, capota prelungita, si eleron de portbagaj (buza) introdus in caroserie si el saracul, si evident un set de arcuri weitec, zic weitec ca deja e joasa masian de la kit si nu vreau sa o fac praf rau , macar cocoasele de la receri sa le urc, plus ca arcurile sunt la reducere 490 lei

sa pun si o poza cu jantele, in poza sunt cam exagerat de "aurite" dar in realitate sunt exact ca alea de subaru :P ..la culoare ma refer, si 2-3 poze mai noute cu masinuta

daca aveti si alte sugestii astept cu placere
      trailes !
      Attached Files

Comment

• arata super masina,sa o conduci sanatos !poate niste angel eyes ? sau nu te avantajeaza ?numai bine !

Comment

• O idee: manerele si bnadourile in culoarea masinii.Ce zici?
          sigpic

Comment

• Succes d-nule si grija la tunat
            sigpic
            Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• da fane, oglinzile manerele si bandourile in culoarea caroseriei nu strica , si ma gandeam sa vopsesc in culoae caroseriei si "plasticele" de langa parbriz :-?

Comment

• si inca o poza cu masinuta
                m'am cam grabit sa pun jantele de tabla cu anvelopele de iarna :-w
                o pleoapa mi'au furat-o .. de ciuda cred, pus alta si a ramas albastra ca nu am mai apucat sa merg sa o foliez negru mat in continuarea capotei

in rest toate bune si frumoase
                Attached Files

Comment

• astazi am facut cateva poze la noile jante
                  cauciul de pe ea e pus orientativ doar ca sa imi deau seama cum s'ar vedea pe masina

am o nelamurire mare , ce dimensiune imi recomandati sa iau anvelopele ?
                  Attached Files

Comment

• ce marime au jantele ?
                    Last edited by Thejock3r; 28 November 2009, 13:38.
                    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• stiu sigur ca au 7j
                      ma gandeam ca ar fi ok 205 / 40 sau 45 / 17 nu ? tu cum ai nenea jockeru ?

Comment

• ca sa fii cat mai aproape de adevar ( la vitezometru ) ti-as sugera 205/45/17. Eu am 215/45/17 am o mica eroare in bord dar zic eu ca umla mai frumos masina. Dezavantajul la mine cred ca-l mai considera greutatea anvelopei - cred eu ca e o diferenta de greutate intre cauciucurile 215/45/17 si 205/45/17.
                        Acum..totul tine de tine ....de alegera ta..
                        PS. Tari de tot jantele ;)
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• multumesc frumos nea' chiar vroiam sa te intreb personal daca te afecteaza cumva marimea jantelor la directie si etc , daca pot aparea probleme, eu mam interesat si am inteles ca singura problema ar fi ca abs'ul nu mai citeste asa bine, i nrest nu prea sunt probleme

sa fie asa ? sau ... mai implica si alteceva, in afara de vitezometru si ca simti orice pietricica

Comment

• Frumoase jante abia astept sa le vad cum arata pe masina cat te-au costat?

Comment

• multumesc radu, jantele au costat cam 2200 ron , si eu abia astept sa vina primavara sa ii pun suspensia si jantele

Comment

• Te-ai scuturat de ceva banuti acuma mai trebe si anvelope de calitate nu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google