da sigur imi trebuiesc ceva anvelope mai bune, dar deocamdata nu vreau sa ma gandesc ceusturatoare e suma, vin sarbatorile si vrea usa ma bucur de ele )
Nt-06-ufb
Collapse
X
-
Pe mine nu m-au afectat deloc ( joc la caseta de directie.. bucsaraie..pivotaraie ) insa eu merg cu masina doar in weekend ori pe distante lungi dar in afara orasului ori pe distante f scurte in oras. Nu o bruschez nu fac liniunte..cuminte ce sa mai.. Conteaza si asta...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
ceva de genul sunt si eu, am masina de servici, rar in timpul saptamanii doar in week end asa si iesiri prin alte orase, plimbari etc
deci sunt linistit, ....de liniute si "draci" de astia nici nu vine vorba , nu sunt genul sa scot fum din cauciuc sau plecari nervoase de pe loc :PLast edited by RazvanB; 28 November 2009, 14:28.
Comment
-
Arata bine jentile,la ce drumuri avem noi un talon de 45 e bun...cu cat e mai mic talonul cu atat sansele de a-ti stramba jentile sunt mai mari si simti orice denivelare din asfalt.
Acum depinde si pe ce drumuri ai de gand sa circuli...asfaltate sau mai putin asfaltate...cu gropi.
Comment
-
@supercar in piatra neamt soselele sunt destul de ok si in imprejurimile orasului si legaturile dintre orasul nostru cu altele sunt chiar foarte ok (mici mici exceptii) oricum iau in considerare parerea ta si cred ca o sa optez pentru talon de 45 , ca na, mai bine sa protejam cat putem.. cum s'ar zice , multumesc
Comment
-
Cu banii.....acuma poti sa ii investesti in setul nou de cauciucuri de vara pentru jante, caci acum e timpul potrivit. Suspensia sport, si finala.....pot sa mai astepte pana la vara, parerea mea....dar cauciucurile, pot sa le gasesti la oferta in perioada asta....parerea mea.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Razvane,ia-ti tata arcuri ca merita orice banut. Drumurile din zona sunt chiar ok fata de altele . Masina va capata un alt aspect si o alta tinuta de drum ! nimenui nu i-a parut rau de aceasta achizitie..
@kalimera - politia se ia de tine si daca ai 175/65/15 si daca ai 195/55/15 etc etc . Concluzia ? orice alta dimensiune ( cat de mica) decat cea din talon implica retinerea acestuia !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
e plauzibil si asta cristi dar , daca este si rar in drum cu baietii se termina show'ul ca dau prin statie/telefon seria de caroserie a masinii si afla tot despre ea, daca ai omologate jantele pe 17" or sa primeasca un raspuns o sa inchida telefon/statie si pa nenea, dar asa .. daca e... inchid tel/statie zambesc si se apuca de treaba cu tine
oricum NU ma intereseaza
multumesc kalimera si nea' jokeru
Comment
Comment