spre dezamagirea tuturor, din pacate nu se pot omologa alte dimensiuni decat cele din fabrica!...
Nt-06-ufb
Collapse
X
-
Dea acord domnu Joker ( nu stiu cum te chema personal ) ! Dar daca te duci la RAR si dai si tu o atentie acolo si iti faci talonu fara dimensiuni .atunci nenea garcea cand o sa dea prin statie sau ceva sau daca ii filtru rar ....dai un tel la RAR la cel care ai dat acea mica atentie si scapi !Nu vreau sa ma cert cu cineva ... sunt in LC de 6-7 luni , relativ nou pe forum ...si poate altii o facut altcumva si stiu mai bine !sigpic
Comment
-
recent, masinuta a primit un set de faruri angel eyes dectane cu lupa pe sucrta si normal pe lunga dupa cum bine stiti majoritatea de care sunt enorm de multumit de cum lumineaza si pe scurta si pe lunga, pe scurta am pus xenon philips 6000k 35w, Demential bat faruruile cu lupa alta viata !
si cateva poze
tin sa precizez ca le vroiam pe fundal negru, nu avea cu fundal negru si le'am luat pe crom evident cred ca o sa le fac negre la interior dar mai la primavara
ah, si am mai pus 12 leduri in plafoniera care lumineaza fff bine si la numar 6 leduri , multumiri domnului paul
am mai schimbat folia la geamurile fata ca era prea deschisa si ma enerva ) , am pus tot llumar, pe spate a rams de 5%, iar fata am pus 15%
masinuta inca are jantele tabla cu anvelopele de iarna, abia astept sa vina caldurica sa'i pun jantele pe 17 ;;)
un an nou fericit si multa sanatate turuor sa auzi mde bine, ultimul post pe anul 2009 ca acusica o tai la revelion mancane'ar bogatiaAttached Files- P301209_21.400002.JPG (789.5 KB, 336 views)
- P301209_21.400003.JPG (853.9 KB, 300 views)
- P301209_21.440001.JPG (812.3 KB, 281 views)
- P301209_21.480002.JPG (650.1 KB, 283 views)
- P301209_21.500003.JPG (688.5 KB, 260 views)
- P301209_21.500004.JPG (684.6 KB, 172 views)
- P301209_21.540001.JPG (621.1 KB, 160 views)
Comment
-
tu ai montat plafoniera? daca da poti da niste detalii ? ( gen de unde ai luat ledurile, cum le-ai pus si cat a costat)(poti da si un pm daca vrei) mercic
masina arata bineee, fa fundalul pe negru la angel si va arata super smecher. bafta multa" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
@ sorin , farurile costa 1100 ron pretul lor ... si na, daca tot lucrez la piese auto macar atat beneficiu sa am si eu .. le iau undeva cu 850 lei , dar tin sa precizez ca lumineaza ff bine lupele lor , ultra mega super multumit sunt de ele
@tudor, imi pare rau dar nu eu am pus ledurile la plafoniera, aici in neamt avem un baiat .. paul , un baiat deosebit care se pricepe la toate, e un fel de LEd man al zonei noastre .. intreabal pe el , are paultaxi numele il gasesti pe threadul logan club piatra neamt
Comment
-
am si eu nevoie de putin ajutor din partea voastra
dupa cum am mai zis , in martie vreau sa fac bad boy look, shaved la portbagaj, eleron luneta, eleron portbagaj (buza) dat bandouri jos si manerele usi spate si pasager. facand lucrurile astea automat toate partile adica ( capota fata, capota spate, portiere) trebuiesc vopsite din nou .. si daca tot vin vopsite din nou ma gandesc sa schimb culoarea masinii, chiar sunt hotarat sa schimb culoarea masinii. aici e problema ) ....vreau sa o fac o culoare tot inchisa deoarece, ca atunci cand deschid portiera sa nu se vada ca naiba ( ex: masina portocalie afara si la interior cand deschid portiera capota sau etc sa se vada albastru).....
lucrand pe o masina de distributie de piese auto merg la foarte multe serviceuri sa duc marfa , ca atare o sa merg tot la serviceul unde am pus pragurile si kitul pe masina vara trecuta. si ca sa continui ideea, ieri am fost si mam uitat la paletele de culori de la mixer, iar de acolo mi'a starnit interesul un mov metalizat nu foarte deschis, ceva discret mai exact sau daca nu un negru metalizat de pe paleta de culori de la mercedes...
trebuie sa ma gandesc foarte bine la culoare deoarece vreau ca sa faca contrast bun cu jantele care le'am achzitionat [aurii (gen subaru) ] .. sa nu iese tiganeala.... acum doresc va rog frumos niste idei si sugestii din partea voastra, ce credeti ca ar fi mai dragut ? si s'ar potrivi mai bine pe masina ...
multumesc anticipat
Comment
-
Salut nenea Razvan! Ce se mai aude ce "chestiile" alea portocalii?
Faine jantele, abia astept sa le vad pe masina !http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
mersi raducu
..in rest va multumesc pentru amabilitatea de a fi draguti si scrie un rand cu o idee acolo de ce culoare sa aleg vopseaua, de ce sa tin cont si etc ..., conta sa aflu si eu cateva pareri din partea anumitor persoane, stii cum e .. te mai ajuta... dar nui nimic , observ ca pe forum doar unele thread'uri sunt mai "mediatizate" in rest ... stai si asteapta ... cred ca e ultimul meu post la sectiunea my ride cu ocazia asta rog si un moderator sa inchida threadul, baftaLast edited by RazvanB; 17 January 2010, 17:24.
Comment
Comment