Nt-06-ufb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu n-am avut probleme cu continentalurile. si astea de iarna fac urat pe zapada, dar din cauza zapezii inghetate. cauciucurile kormoran, matador si montana sunt alea cu probleme. michelinurile si conti chiar sunt ok. apropo, conti sunt gume de vara, deci macar la iarna urmatoare iti recomand sa incalti masina cu gume de iarna.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

sa o stapanesti sanatos si multi km. fara probleme.
      Pune si niste poze cu ea ....evental povesteste ce modificari ai in plan etc
      Bart: I am through with working. Working is for chumps.
      Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Imi scuzati lunga absenta, dar am avut ceva "probleme" si cam putin timp .. oricum bine ca s'au rezolvat
        trebuia sa postez ceva poze cu masinuta dar din pacate cum am mentionat mai sus au fost mici troubles. saptamana asta la sfarsit vin si pozele. vineri (sapt asta) am 1 luna si 1 sapt de cand am masina , am facuti cam 2200km, consumul si'a mai revenit (imi arata intre 7,7 - 8 l / suta km) , si chiar vroiam sa precizez ca SUNT F MULTUMIT DE MASINA
        acu mcer un mic sfat si in acelasi timp si o intrebare
        alimentez cu eFix 95 de la rompetrol (e bine sau .. ?)
        si in legatura cu consumul ar trebui practic sa mai scada corect ?
        cand e indicat sa resetez CB, dupa cati km ? Trebuie sa am si plinul facut cand resetez ? .. sunt putin confuz

@rudy : in privinta modificarilor sunt F HOTARAT sa incep cu suspensia: telescoape + arcuri sport... dupa ce rezolv treaba asta, cu siguranta jante si dupa sa dea domnu sanatate si bani ca se rezolva multe

Comment

E destul de bun Effix-ul, iar consumul ar mai trebui sa scada pana la 3000-4000 km.
          Si CB-ul sa nu il resetezi des, cam pe la 500-600 km parcursi e bine.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu lam resetat deloc pana acum
            :-??
            cand il resetez ce se intampla ?
            imi arata consumul si etc mai "real" ?

Comment

De ce sa nu reseteze cb des? Ce legatura are ca practic ascunde anuite info (consum km parcursi viteza medie) pana la sprascrierea lor ... cu ce ar dauna ... sau care ar fi avantajul daca ar lasa nesters? Sa'ti stapanesti golanelu sanatos ... si eu am kiss da de 1.6 si de ce asa hotarat cu telescoapele si arcurile? ce nu iti plac? momentan sunt tari o sa'si mai dea drumu ... daca pui altele sport o sa fie vai de cur* tau )
              Last edited by DeLuXe; 27 March 2008, 23:58.
              sigpicMy ride

Comment

Imi cer mii de scuze pentru ca trebuia sa fi pus pozele de vreo luna dar sincer nu am avut timp.. acum .. finaly pozele )

imbunatatiri: mp3 sony xplod 4x50 cu iesire de woofer
                difu'ri fata: MTX X-THUNDER XT573
                difu'ri spate: ALPINE SPE 69C2
                pleoape
                tipul de la magazinul de unde leam luat mia recomandat asa, adica mtx si alpine ca intial vroiam si difurile pe spate MTX dar erau prea puternice si necesitau statie altfel rezulta distorsion. oricum sunt foarte multumit de cum se aude. trebuie sa o mai pun de o statie si un woofer si am terminat cu asta. in curand urmeaza jante (ceva negru) , folie pe geamuri cu nivelul de trqansparenta mai ridicat (nu sti usa ma exprim corect, dar ceva de genul cum e legal sa ai geamurile pe fata foliate asa vreau toata masina, nu vreau inchis inchis) si dupa.. sa dea domnu bani si sanatate

pozele sunt facute cand eram in vizita pe la bunici la tara
                Attached Files

Comment

Frumoasa masina
                  Vad ca difuzoarele de pe spate sunt exact ca ale mele....cum ti se par....se aud bine ?

Comment

Originally posted by RADU_LYN View Post
                    Frumoasa masina
                    Vad ca difuzoarele de pe spate sunt exact ca ale mele....cum ti se par....se aud bine ?
                    sincer sa fiu , nu exagerez sau ceva de genul dar chiar nu ma asteptam sa se auda asa bine si clar au fidelitate buna

Comment

Da se aud clar...dar nu prea ma incanta bass-ul la ele...probabil sunt eu prea mofturos si vreau mai mult.

Comment

Frumos Razvan , vad ca ai facut si kilometrii cu ea desi ai luat-o dupa mine , eu am abia 2900 km , cum merge acum , se simte ceva diferenta ?
                        Si eu vreau pleoape (cu ce le-ai fixat ? ) si sa schimb boxele fata sa pun ceva cu tweetere , in spate las deocamdata astea stoc ca am woofer si ala mai face un pic diferenta la bass.
                        Imi place masinuta ta, bafta !
                        sigpic

Comment

Originally posted by Bad_Wolf View Post
                          Frumos Razvan , vad ca ai facut si kilometrii cu ea desi ai luat-o dupa mine , eu am abia 2900 km , cum merge acum , se simte ceva diferenta ?
                          Si eu vreau pleoape (cu ce le-ai fixat ? ) si sa schimb boxele fata sa pun ceva cu tweetere , in spate las deocamdata astea stoc ca am woofer si ala mai face un pic diferenta la bass.
                          Imi place masinuta ta, bafta !
                          daaa se simte diferenta. si'a dat drumul destul de binisor masina
                          pleoapele le'am fixat cu silicon sanitar , si nici naiba nu ti le mai clinteste daca le prinzi bine..
                          merci pe "aprecieri"
                          multi km si tie cu masinuta si sa ai parte de ea

Comment

Frumusica sa o stapanesti sanatos.... aia astept sa ne intalnim sa o vad si live
                            IS 10 LNC Facebook

Comment

Originally posted by euromarket View Post
                              Frumusica sa o stapanesti sanatos.... aia astept sa ne intalnim sa o vad si live
                              merci la fel
                              da da ne intalnim .. desigur

Comment

Salut! Arata bine Loganul!Sa il stapanesti sanatos!
                                Ceva Planuri pt viitor?
                                http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                                NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google