If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Radu_Lyn capacele arata f f f bine!Si daca nu sunt bani de jante....Eu zic ca asta e cea mai buna idee a lu razvan cu capacele!Masina inchisa la culoare folie pe geamuri NEAGRA...Folie mata pe capota tot NEAGRA si binenteles capacele TOT NEGRE!F FRUMOS RAZVANE...TINEO TOT ASA
ps: m'a mai intrebat cineva si de asta zic, cauciucurile NU sunt vopsite, am dat pe ele cu silicon de cauciuc (spalatorie) ca sa luceasca .. Doar capacele sunt vopsite
Merci dooku, jantele acusica, in maxim 2 saptamani
toba mai merge asa deocamdata nu cere de mancare
folia de pe fata este ma ideschisa ca, cea de pe spate (sa nu fie probleme cu garcea, e autorizata si legala) si nu te deranjeaza deloc la condus, ba chiar te ajuta mai ales cand bate soarele din lateral, nu te mai dor ochii si nu te mai incalzesti pe fata
De asta eram curios.Cum se vede noaptea...Mai ales in oglinda.Dar daca zici ca nu sunt probleme...Inseamna ca e o chestie mai mult decat buna
Nici macar un tips frumos?
Ce jante vrei? Ramai la cele din pagina anterioara?...Sa ne facem o idee?
Cu riscul de a te supara pe mine, capacele pe negru sunt un kitsch total,nu da bine.Nu ies in evidenta cu nimic,dar este alegerea ta si trebuie respectata.Jantele sunt frumoase.
Spor in continuare,la bun gust.
radu, eu lam luat cu 2 milioane condensatorul nou sigilat, dar mia mai facut si o reducere ca is clientul lui si etc, daca nu, era mai scump din cate am inteles
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment