Nt-06-ufb

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sa dea Domnu'
    Multumesc Frumos

Comment

• nu am mai postat de ceva vreme, dar e gata cu vara, cu cheltuielile mai "asa" sa zicem si de'acuma domnisoara UFB va fi iar in centrul atentiei din partea mea, chiar ma gandesc serios sa rezolv ce mi'am propus in legatura cu ea

oricum.. intre timp au mai fost facute cateva poze pun una acum, restul mai tarziu cand le am si eu
      Attached Files

Comment

• ce planuri ai ? sa stim daca ti le dam sau nu peste cap
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• superba masina cu chitul de la Pilot !cat te-a ajuns vopsitul kitului ??

Succes in continuare !!

Comment

• pai vreau sa fac un clean look la portbagaj, sa prelungesc capota, triple simple pe led, angel de la dectane si xenon si in proiectoare
            astea daca reusesc vreau sa le fac acum cat de repede
            dupa aia ma gandesc sa schimb jantele cu unele pe 16 ca sa termin cat de cat cu exteriorul... si daca e sa fie sanatate si bani mici chestii la franare, motor, suspensie
            chiar vreau sa iese ceva reusit si frumos

danny - vopsitul cu tot cu integratul pragurilor in caroserie a ajuns in jur de 11-12 milioane ceva de genul

si apropo, orice idee din partea voastra este binevenita poate mai e ceva care eu nu "vad" si "vad" altii ca ar putea fi, deci astept si pareri
            Last edited by RazvanB; 3 September 2009, 11:03.

Comment

• s-o lasi mai jos..nu te intereseaza?? !
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• cu siguranta ca m'am gandit la o pereche de h&r dar mie "frica" cu garda la sol, ca deja e lasata si cu inca -4cm chiar ca merg numai pe sosea , adio drumuri auxiliare dar, dar, pana la urma cred ca va primi si arcurile ca tare bine ii mai sta cu ele

Comment

• si eu ma gandeam la fel..intr-adevar..nu am bodykit dar...nu gasesti zilnic drumul dinalea ;) o va schimba radical...! in plus..drumurile sunt bunicele pe la voi ;)
                  sigpic

Comment

• Sall, frumoasa foc masina imi place tot la ea, e facuta cu gust,e ingrijita si lucioasa.Am si eu acceasi culoare ,care cu jenti si folie arata bestial.
                    Numai bine!!!!
                    Tinc fest !!

Comment

• multumesc frumos :P

Comment

• CE sa zic......bafta!
                        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• masina arata bine dar mai ai de munca bafta !

Comment

• pai ma apuc de munca , ca s'au terminat cheltuielile majore
                            ieri am facut si revizia de 30 000
                            ulei 5w30 , filtru ulei de origine, aer origine, polen Mann (era tixit de parf :O) , placute frana TRW si bujiile nu le'am schimbat ca, mi'au zis mai multi de acolo ca nu are rost acum

in concluzie cheltuielilesunt cam gata , de'acum incepe distractia

Comment

• cum de te-au lasat sa pui TRW-uri la frane?

Comment

• na, nu stiu mishu, nu au comentat nimic, chiar au zis ca sunt bune bune
                                de fapt, si de drept, TRW si Delphi sunt producatorii placutelor de uzina cu cod de renault, pe care dam noi 2 milioane si ceva, doar pentru codul de renault, ca in rest aceeasi fabrica , acelasi material

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google