My Ride TR-03-UHP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My Ride TR-03-UHP

DACIA LOGAN AMBIANCE 1.4MPI An 2005...Nu are cine stie ce dotari doar este ambiance...dar sunt foarte multumit de el...asa ca...astept pareri
    Attached Files
    CARPE DIEM!

bine ai venit printre noi!!ingrijita masina,se vede din prima poza!spor la modificari!
    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

ce pareri? e stock, la mai mare

de ce ai guma pe fata altfel fata de spate?
      sigpicMy ride

Comment

Ms baietii...sper sa i aduc eu si ceva modificari...la interior si exterior...masina este achizitionata de 6luni....DeLuxe...nu stiu despre ce guma este vorba...masina nu a fost implicata in niciun accident..asa a fost achizitionata si asa a ajuns la mine...intretinuta este pt ca mi si place sa o curat si sa am grija de ea
        CARPE DIEM!

Comment

simpatica. vezi ca are felye stickere si un ornament de toba este ieftin. usor usor se rezolva
          Ce noroc nemaipomenit ca roata a fost inventata inaintea automobilului ; in caz contrar , iti dai seama ce scartaituri am fi avut de suportat.

Comment

frumoasa masina;) daca ai pune un capat de toba, niste folii, paravanturi inelele la aeratoare vopsite gri ar da foarte bine ;)
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Destul de ingrijita masina, i-am schimbat ceva in ani astia...bateria,distributia?

Comment

e ingrijita , multi km iti doresc fara probleme

ps : are servo ? nu mai stiu exact daca are modelul asta

Comment

supercar : omul a spus ca masina e achizitionata de 6 luni

Comment

Nu are servo..insa nici nu realizezi asta..merge foarte usor! Distributia a fost schimbata la 60000km iar bateria din fabrica a cedat acum 1luna...am schimbat-o...insa la masina nu a fost schimbat mare lucru in toti acesti ani!Ma gandesc si la capat de toba, niste folii, paravanturi inelele la aeratoare vopsite gri ...incet dar sigur le voi face...vreau sa ionizez geamurile spate si luneta nu sa pun folii...dar asta la primavara

Loganu...am achizitionat-o acum 6 luni dar de la niste prietenii de familie...stiu absolut tot ce sa facut la ea..ce i s a schimbat si cand...si crede ma nu prea multe...masina a fost tot timpul super intretinuta...asa vreau sa fie si la mine....
                    Last edited by dany_uhp; 2 November 2010, 15:54. Reason: Automerged Doublepost
                    CARPE DIEM!

Comment

la mine ionizarea dupa 5 ani inca nu s-a decolorat cum spun unii

succes !

Comment

preferi ionizarea in locul foliei ? parerea mea ca da mai bine folia pe culoarea ta

Comment

Prefer sa le ionizez...insa sa vedem pana la primavara mai este destula vreme..
                          CARPE DIEM!

Comment

mijto masina ;)
                            spor la modificari si te asteptam la intalniri
                            sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Salut si bine ai venit printre noi.

1. Nu ioniza geamurile mai bine le faci cu folie arata mult mai bine si nu trebuie sa dai luneta jos si apoi sa o lipesti la loc si posibil sa nu o lipesti la fel de bine.

2. Nu pune paravanturi pentru ca zgarie geamul si nici nu arata foarte bine.

3. Eu as alege o toba sport sau poate chiar un esapament sport.

Astea au fost doar niste sugestii nu critici tu faci cum vrei si cum iti place tie mai mult.

In rest succes in continuare si spor la modificari.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google