DACIA LOGAN AMBIANCE 1.4MPI An 2005...Nu are cine stie ce dotari doar este ambiance...dar sunt foarte multumit de el...asa ca...astept pareri
My Ride TR-03-UHP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ms baietii...sper sa i aduc eu si ceva modificari...la interior si exterior...masina este achizitionata de 6luni....DeLuxe...nu stiu despre ce guma este vorba...masina nu a fost implicata in niciun accident..asa a fost achizitionata si asa a ajuns la mine...intretinuta este pt ca mi si place sa o curat si sa am grija de eaCARPE DIEM!
Comment
-
Nu are servo..insa nici nu realizezi asta..merge foarte usor! Distributia a fost schimbata la 60000km iar bateria din fabrica a cedat acum 1luna...am schimbat-o...insa la masina nu a fost schimbat mare lucru in toti acesti ani!Ma gandesc si la capat de toba, niste folii, paravanturi inelele la aeratoare vopsite gri ...incet dar sigur le voi face...vreau sa ionizez geamurile spate si luneta nu sa pun folii...dar asta la primavara
Loganu...am achizitionat-o acum 6 luni dar de la niste prietenii de familie...stiu absolut tot ce sa facut la ea..ce i s a schimbat si cand...si crede ma nu prea multe...masina a fost tot timpul super intretinuta...asa vreau sa fie si la mine....CARPE DIEM!
Comment
-
mijto masina ;)
spor la modificari si te asteptam la intalnirisigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Salut si bine ai venit printre noi.
1. Nu ioniza geamurile mai bine le faci cu folie arata mult mai bine si nu trebuie sa dai luneta jos si apoi sa o lipesti la loc si posibil sa nu o lipesti la fel de bine.
2. Nu pune paravanturi pentru ca zgarie geamul si nici nu arata foarte bine.
3. Eu as alege o toba sport sau poate chiar un esapament sport.
Astea au fost doar niste sugestii nu critici tu faci cum vrei si cum iti place tie mai mult.
In rest succes in continuare si spor la modificari.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
Comment