putin ciuning
My Ride TR-03-UHP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
upgrade
Uhp ul va primi un upgrade...Serigrafie special facuta cu traseu de smd uri,plus iluminat albastru.Va iesi..rosu-albastru.totul va arata exact ca in ultimele poze.Voi revenii cu detalii si poze.Multumesc DrifterKTN pentru serigrafie si ledurile smd nichia.CARPE DIEM!
Comment
-
Originally posted by dany_uhp View PostSediinta foto facuta ieri 01.02.2011..eu si felye
Originally posted by nicu_rcn View Postiti dau urmatoare idee:
schimbi ceasurile cu totul cu unele de prestige, eu asa am facut, si astea au si calculator de bord pe care l.am montat eu, nu e greu deloc, daca ai de gand sa te apuci ma cauti si te ajut cu cea mai mare placere
uite cam asa arata:Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Dany , ce sa zic , serigrafia aia atrage de la sine schimbarea luminilor din ceasuri , ca nenea de la care ai cumparat-o avea albastru pe ceasuri deja si de-aia arata bine (la tine cu culoarea stock nu stiu cat de bine o sa dea).hai mai scutura-te de 50 RON
Nu mai fumezi o sapt si gata.
@razvan05 ..... vezi ca ti-ai gresit cariera , trebuia sa fii supervisor pe undeva. sau critic........de photoshopFara Semnatura.
Comment
-
Originally posted by Carmelo View PostDany , ce sa zic , serigrafia aia atrage de la sine schimbarea luminilor din ceasuri , ca nenea de la care ai cumparat-o avea albastru pe ceasuri deja si de-aia arata bine (la tine cu culoarea stock nu stiu cat de bine o sa dea).hai mai scutura-te de 50 RON
Nu mai fumezi o sapt si gata.
@razvan05 ..... vezi ca ti-ai gresit cariera , trebuia sa fii supervisor pe undeva. sau critic........de photoshopZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Cristi am si ledurile smd nichia albastre pentru a fi exact ca acolo :P...le am cumparat cu totul deci...nu se va atasa doar serigrafia ci se va schimba si culoarea de la bord..citeste cu atentie.Razvan,este clar VT doar ca nu stau mereu sa spun...fiind atatea poze ar fi trebuit sa ti dai seama singur ca este un VT...masina fiind inca stock....Nenea de la care am cumparato mi-a trimis totul inclusiv alea..deci;)...le facem curand.
Pot fuma linistit in continuare...nu mai scutur de nimic am totul,ramane doar sa dau ceasurile jos si sa le fac cu al meu cumnatel(se pricepe) felye stie..sau bog care are ledurile facute de el;)...deci...sa fie vreme frumusica cat de cat si timp si se vor monta pe masina exact ca in pozele de mai sus.CARPE DIEM!
Comment
-
raspuns
Originally posted by pipan View Postsincer prea multe leduri in serigrafie!dc nu incerci sa lasi doar unde e nevoie?in rest frumoasa masina!CARPE DIEM!
Comment
-
upgrade
Astazi s-au montat ledurile albastre si serigrafia cu trasee pe smd...a iesit..super..Astept parerile voastre!CARPE DIEM!
Comment
Comment