My Ride TR-03-UHP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• putin ciuning
    Attached Files

Comment

• I-ar sta bine UHP-ului asa
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Merci mult Mishu pentru VT.A iesit super,pe gustul meu;)
        CARPE DIEM!

Comment

• upgrade

Uhp ul va primi un upgrade...Serigrafie special facuta cu traseu de smd uri,plus iluminat albastru.Va iesi..rosu-albastru.totul va arata exact ca in ultimele poze.Voi revenii cu detalii si poze.Multumesc DrifterKTN pentru serigrafie si ledurile smd nichia.
          Attached Files
          CARPE DIEM!

Comment

• foarte tare serigrafia

Comment

• Da Mishu,abia astept sa o montez pe masinuta....arata belea...Ultimele poze cu serigrafia apartin celui de la care am cumparat-o...si exact asa va fi si la mine.
              CARPE DIEM!

Comment

• Serigrafia asta va fi....FITZAAA!!!!!
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• super tare e serigrafia si masinuta e frumoasa succes in continuare

Comment

• Originally posted by dany_uhp View Post
                    Sediinta foto facuta ieri 01.02.2011..eu si felye
                    fotografia 6 si fotografia 9. difera jantele si lateralele spate. ?fundalul acelasi. pe jos sunt aceleasi urme. photoshop cumva?

Originally posted by nicu_rcn View Post
                    iti dau urmatoare idee:
                    schimbi ceasurile cu totul cu unele de prestige, eu asa am facut, si astea au si calculator de bord pe care l.am montat eu, nu e greu deloc, daca ai de gand sa te apuci ma cauti si te ajut cu cea mai mare placere
                    uite cam asa arata:
                    la prima fotografie iti arata o autonomie de 298km si ai rezervorul mai bine de jumatate. ce consum ai ??????
                    Last edited by RAZVAN-005; 18 February 2011, 23:53. Reason: Automerged Doublepost
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Dany , ce sa zic , serigrafia aia atrage de la sine schimbarea luminilor din ceasuri , ca nenea de la care ai cumparat-o avea albastru pe ceasuri deja si de-aia arata bine (la tine cu culoarea stock nu stiu cat de bine o sa dea).hai mai scutura-te de 50 RON
                      Nu mai fumezi o sapt si gata.

@razvan05 ..... vezi ca ti-ai gresit cariera , trebuia sa fii supervisor pe undeva. sau critic........de photoshop
                      Fara Semnatura.

Comment

• sincer prea multe leduri in serigrafie!dc nu incerci sa lasi doar unde e nevoie?in rest frumoasa masina!
                        Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Originally posted by Carmelo View Post
                          Dany , ce sa zic , serigrafia aia atrage de la sine schimbarea luminilor din ceasuri , ca nenea de la care ai cumparat-o avea albastru pe ceasuri deja si de-aia arata bine (la tine cu culoarea stock nu stiu cat de bine o sa dea).hai mai scutura-te de 50 RON
                          Nu mai fumezi o sapt si gata.

@razvan05 ..... vezi ca ti-ai gresit cariera , trebuia sa fii supervisor pe undeva. sau critic........de photoshop
                          a fost doar o constatare. nu am vrut sa supar pe nimeni. dar daca am dreptate ar fi trebuit sa fim informati.
                          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Cristi am si ledurile smd nichia albastre pentru a fi exact ca acolo :P...le am cumparat cu totul deci...nu se va atasa doar serigrafia ci se va schimba si culoarea de la bord..citeste cu atentie.Razvan,este clar VT doar ca nu stau mereu sa spun...fiind atatea poze ar fi trebuit sa ti dai seama singur ca este un VT...masina fiind inca stock....Nenea de la care am cumparato mi-a trimis totul inclusiv alea..deci;)...le facem curand.

Pot fuma linistit in continuare...nu mai scutur de nimic am totul,ramane doar sa dau ceasurile jos si sa le fac cu al meu cumnatel(se pricepe) felye stie..sau bog care are ledurile facute de el;)...deci...sa fie vreme frumusica cat de cat si timp si se vor monta pe masina exact ca in pozele de mai sus.
                            Last edited by dany_uhp; 20 February 2011, 09:57. Reason: Automerged Doublepost
                            CARPE DIEM!

Comment

• raspuns

Originally posted by pipan View Post
                              sincer prea multe leduri in serigrafie!dc nu incerci sa lasi doar unde e nevoie?in rest frumoasa masina!
                              Pipan am sa le las asa,intensitatea luminii produse de ele nu ma afecteaza,au fost puse cu un rost nu vreau sa umblu la acele circuite.Merci frumos pentru apreciere!
                              CARPE DIEM!

Comment

• upgrade

Astazi s-au montat ledurile albastre si serigrafia cu trasee pe smd...a iesit..super..Astept parerile voastre!
                                Attached Files
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google