My Ride TR-03-UHP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hai tati ca a iesit super ... ai ceva deosebit ... ;)
    succesuri in continuare ... te pupa pustiu si merci pentru ajutorul de azi ( beatrice ) ... nu mai scapam de vuvuzela )
    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• De ma pustiule ce sa ti fac?! Trebuia sa te duc sa o vezi pe beatrice(rog a se citi exact cum se scrie..) asta ca nu suporta! Da,este ceva frumos facut si iesit..succesuri sa dea domnu sa am!..Merci
      CARPE DIEM!

Comment

• felicitari, a iesit frumos. imi place . intensitatea e ok, pe mine nu m-au deranjat atunci cand aveam serigrafia montata , am facut si drumuri mai lungi pe noapte (gen autostrada spre mare) si nu m-a deranjat. bafta si numai bine, ne auzim daca mia ai nevoie de ceva.
        sigpic

Comment

• Merci pentru serigrafie Drifter_KTN...are un singurel mic defect...penultima gradatie la turomentru...nu se mai aprinde dar nu i nimic oricum nu mai stau sa dau ceasurile jos doar pentru atat...Ne auzim cu siguranta daca mai am nevoie de ceva.Bafta
          CARPE DIEM!

Comment

• dc ai pus atata rosu?dupa fiecare cifra?in rest frumoasa masina si ingrijita!niste proiectoare,bara mcv?
            Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

• Nu eu am pus acele leduri pe gradatii,asa a fost achizitionata!..Bara de MCV m-am gandit si eu,dar nu cred ca voi monta ci le voi vopsi pe alea mele integral.Proiectoare DA..se vor monta dar in primavara are intaietate montaj folie omologata geamuri si luneta si apoi....restul.Merci de aprecieri!
              CARPE DIEM!

Comment

• Arata extraordinar noua serigrafie...felicitari pentru aceasta investitie
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Merci Gabi...am avut ceva de munca pentru a le lega cum trebuie.Traseele de la serigrafie sunt legate pe pozitii iar pe placa s-au pus doar leduri albastre..3 la turometru si 3 la vitezometru.Mai am de schimbat cele 6leduri de la display va fi si el albastru sau rosu..sa vedem....
                  CARPE DIEM!

Comment

• A fost de munca...dar a meritat
                    Parerea mea....display-ul sa il faci albastru
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Albastru va fi,rosu nu prea ma incanta nu este chiar placut ochiului mai ales cand conduci noaptea.Sper sa mai pot face si alte lucruri la masina,insa bugetul este mai mult decat limitat.Vor urma cu siguranta in urmatoarea ordine: schimb ulei+filtre(sar de la 10/40..la 5/40) incaltari noi de vara si folii geamuri.Restul....ramane de vazut.
                      CARPE DIEM!

Comment

• poze

Aseara am rezolvat mica problema la circuitul cu leduri de la serigrafie.Penultimul led rosu de la turometru nu facea atingere cum trebuie si nu se aprindea...rezolvat..acum mult mai frumos!
                        Attached Files
                        Last edited by dany_uhp; 5 March 2011, 10:08.
                        CARPE DIEM!

Comment

• foarte fain a iesit bine.

Comment

• Merci cosmin.Sper sa mai pot adauga si alte lucruri pe la ea si asta curand!.
                            CARPE DIEM!

Comment

• bv tati ...tine-o tot asa !!!
                              succesuri !!!
                              sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• poza

Astazi am facut un numar frumos de kilometrii>>>>>77.000
                                Attached Files
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google