My Ride TR-03-UHP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Loganu View Post
    supercar : omul a spus ca masina e achizitionata de 6 luni
    Pai ce conteaza, banuiesc ca are un istoric al masinii.

Comment

Arata bine masina! Ca tot vine iarna eu spun sa lasi modificarile de exterior pentru la primavara si sa ii schimbi de inceput iluminarea interioara a bordului si a plafonierei, o parere doar. Sa nu pui paravanturi, pleoape, praguri din targ, croame sau alte prostii, ai mai multe masini puse aici pe forum de unde te poti inspira si alege propriul tau stil. Mult succes!
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

frumoasa masina..si cu ionizatul are dreptate SDP-ul poate nu iti mai lipesc luneta bine..eu am folii llumar de 2 ani si nu au nici o problema,au 5 ani garantie....bafta la modificari si ne auzim pe la intalniri daca o sa fi prezent..

Comment

Da baieti incerc sa ma inspir si eu de pe aici pe unde vad ceva frumos ..Voi incerca sa fac ceva frumos la ea fara acele taranisme.Multumesc frumos pt pareri si sugestii nu le consider critici...chiar sunt de mare ajutor ale voastre pareri! Bogdan..Sambata voi fi si eu la intalnirea de la ANL URI..sper sa vorbim acolo
          CARPE DIEM!

Comment

felicitari pentru achizitie si bun venit printre noi!!
            asteptam si alte poze cu modificari sau sonorizari.
            lipsa text

Comment

Cu siguranta vor veni si ceva modificari...acum ca tot vine iarna ma gandesc sa incep cu interiorul si sa fac cate ceva acolo...si sigur voi posta fotografii..Merci Bleizer
              Last edited by dany_uhp; 3 November 2010, 09:50. Reason: Automerged Doublepost
              CARPE DIEM!

Comment

Am renuntat la ideea de a mi ioniza geamurile,voi pune folii autorizate..multumesc tuturor ce mi au dat acest sfat!!!
                CARPE DIEM!

Comment

Va astept cu idei noi si sugestii pentru a face un interior placut ochiului!!!!!! si ceva poze la acele sugestii va rog
                  CARPE DIEM!

Comment

Aceleasi pareri pe care le-a expus SDP-u le sustin si eu.El e mester in de-astea si stie ce vine bine si ce nu pt masina(de-aia arata a lui asa cum arata).In rest multi km fara probleme, si ne auzim la intalnire in tr.
                    Fara Semnatura.

Comment

Merci Carmeloa...Da SDP are niste idei belea si cu siguranta voi tine cont de ele..ii multumesc frumos pentru sugestii...si voua tuturor pentru urari
                      CARPE DIEM!

Comment

poze noi my ride

interior exterior curat...azi;)...scuze ca nu le am intors
                        Attached Files
                        Last edited by dany_uhp; 7 November 2010, 19:54. Reason: poze puse aiurea:(
                        CARPE DIEM!

Comment

Daca vrei sa ne sucesti gatu, aplica si tu alta metoda, ca la asta nu rotitu pozelor yo nu iau tzeapa.
                          Fara Semnatura.

Comment

Scuze...am uitat sa le intorc...le mai postez 1data...chiar nu vreau sa va sucesc gatul...sper sa ne vedem cu bine la urmatoarea intalnire la o samanta si o cola.
                            Attached Files
                            CARPE DIEM!

Comment

bun venit juniorule!
                              eu doar atat pot sa-ti spun, schimba toate ledurile de peste tot, va arata altfel
                              in rest, colegii o sa-ti mai scrie si alte idei.
                              lipsa text

Comment

Multumesc frumos Bleizer...da...sigur le voi schimba pe toate la interior! ms de sugestie;)
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google