My Ride TR-03-UHP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

acopera-ti consola si contureaza ceasurile de bord cu folie de carbon ! da foarte bn ...
    ceasurile le are Carmeloa ... sa te uiti sa vezi ce bn da ;)
    bafta!
    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Baietii...deschid aici la my ride..un bazar de donatii...deci pe aceasta cale...v as ruga care aveti cate ceva in plus ce poate fi folosit la masinuta mea....astept cu cea mai mare placere...dau si eu o cola si seminte sau o bere cu sau fara alcool;))
      CARPE DIEM!

Comment

schimba-i manerul de la schimbatorul de viteze.e urat rau acesta pe care il ai.pune unul din ala mai nou(care este pus pe modelele de la 2007 in sus)

Comment

Merci Irinel Tin da..si acea maciuca trebuie schimbata ..e destul de urata;)...merci de sfat!
          CARPE DIEM!

Comment

ingrijita masina si eu tot varianta aia o am ambiance merge si-asa..numai bine
            sigpic

Comment

my ride

Pe langa altele la intalnirea LoganClub Turnu Magurele..Golanu meu este ultimul momentan ne aducandui nicio modificare..urmeaza sa i montez sambata asta geamuri electrice fata,inele cromate la aerisitoare si...mai vedem
              Attached Files
              CARPE DIEM!

Comment

Hai sa ma repet....BAIETII CARE AVETI CEVA CARE ESTE IN PLUS...SI NU L MAI FOLOSITI...PRIMESC CU DRAG ORICE DONATIE...DAU SI EU O COLA..O SAMANTA CEVA;)
                CARPE DIEM!

Comment

Frumoasa masina...ingrijita! Daca te apuci de modificat...fa-i ceva simplu...sa nu o "incarci" prea tare cu tot felul de prostii. Multa bafta!

Comment

Punei niste inele cromate la aeratoare sau de prestije si schimbai husa de la volan.Si cum zicea si colegu, schimba culoarea ledurilor, momentan daca se poate a celor de la ceasuri.Iar cu o folie schimbi radical aspectul.Bafta mare
                    Tinc fest !!

Comment

frumusel loganu`....ingrijit
                      bafta cu planurile de viitor

Comment

Kalimera...voi pune acele inele cromate chiar saptamana asta la aeratoare..sigur ii voi schimba si husa aia de volan...iar in plan chiar am schimbarea luminilor din interior prima fiind cea de la ceasurile de bord! Folia pe geamuri va veni si ea dar in primavara.Multumesc frumos si lui Mishu..Ses_Tom...sigur nu o voi incarca cu tot felul de prostii chiar daca se apropie craciunul...nu vreau sa fie pom de craciun...multumesc frumos tuturor
                        CARPE DIEM!

Comment

poze noi

Azi am montat stikerul LoganClub si..protectiile praguri
                          Attached Files
                          CARPE DIEM!

Comment

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos !
                            Ii lipseste antena.
                            Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

Weed...are si antena...dar este undeva in masina...din parcare sau cam furate antenele de pe Logan..asa ca o dau jos...si o pun la nevoie..Merci frumos

Sigur va disparea si acea mica bara cromata din masca fata! Nu i vad rostul acolo;)...Astept sa primesc un alt sticker LoganClub...cel de acum este cam mic..urmatorul va fi pus pe un parasolar inca nu m am decis la culoarea acestuia! Un sfat baieti?? Gri..ca si masina...Negru...sau sa fac unul din folie neagra auto?
                              Last edited by dany_uhp; 12 November 2010, 09:19. Reason: Automerged Doublepost
                              CARPE DIEM!

Comment

In legatura cu parasolarul, eu l-as alege negru, ceva in genul unei folii cu transparenta mica!!
                                Nu te tenteaza geamuri electrice?Nu te costa foarte mult, am avut un prieten care si-a montat singur si e super ok.
                                Tinc fest !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google