My Ride TR-03-UHP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Stiu asta Fane...eu l-am vrut cu albastru..a fost pe alb inainte! Si pe el am pus astazi si Tr Mag. prescurtarea de la orasul nostru.Sunt culorile mele preferate inclusiv la fotbal.Si nu sunt singurul..am vazut alb-albastru...ros-albastru..Oricum multumesc..orice parere este luata in seama!
    Attached Files
    CARPE DIEM!

Comment

Acum am vazut si eu pozele,imi place mult folia.Sa ai parte de drumuri fara idioti!!
      Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

frumos! cu foliile pe fata sa nu ai probleme, sunt prea inchise, in rest, de belea!
        lipsa text

Comment

e photoshop nenea
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

A daa.nu-i nimic isi pune el
            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Cu siguranta voi pune foliile dar nu si pe fata!...Numai spate si luneta!Merci baieti!
              CARPE DIEM!

Comment

poze noi

Cateva poze noi ..ca sa nu moara threadu`
                Attached Files
                CARPE DIEM!

Comment

poze noi

Iata cum arata luminile albastre la pedaliere si pasager dreapta!...2module mici a 4 leduri fiecare si gata...sper ca sambata aceasta sa schimb iluminatul la ceasurile de bord!
                  Attached Files
                  CARPE DIEM!

Comment

bv jupane ...arata bn ...
                    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Merci Felye....Am facut o mica modificare la ele...si am facut o altfel de prindere! Imi place chiar si lumina care nu este prea puternica si nici deranjanta chiar de sunt aprinse in timpul mersului!
                      CARPE DIEM!

Comment

Salut,e ingrijita masina sa o stapanesti sanatos.
                        Poti sa scoti nichelul din bara fata..iar cand ai bani :folie autorizata spate,jante si anvelope mai late iar pentru stabilitate si design arcuri sport H&R..
                        Spor la modificari,salut

Comment

Multumesc Tiesto_music!Acea bara nichelata de pe bara fata sigur o voi da jos,vreau sa vopsesc integral bara fata/spate,folia este in plan pentru primavara,la jante si gume inca ma mai gandesc si nici arcurile nu exclud insa momentan vreau sa termin la interior! Urmatorul lucru este schimbatul iluminatului la ceasuri si o folie prestige peste astea...neaparat huse...ceva la care lucrez sa acopar lipsa airbag la pasager....in functie de bani...totul va fi facut cu grija!
                          CARPE DIEM!

Comment

iti dau urmatoare idee:
                            schimbi ceasurile cu totul cu unele de prestige, eu asa am facut, si astea au si calculator de bord pe care l.am montat eu, nu e greu deloc, daca ai de gand sa te apuci ma cauti si te ajut cu cea mai mare placere
                            uite cam asa arata:
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

Ideea imi surade nicu_rcn..vorbim si sper sa dispun si de banuti mai ales ca se apropie sarbatorile.dar mai bine o las pentru luna ianuarie a anului viitor,poate va fi cadoul de ziua mea!
                              CARPE DIEM!

Comment

Poze noi

Iarna a venit si peste UHP,zapada iar sub ea gheata...Am stat 1h sa curat totul...Off Iarna nu i ca vara vorba lu` base
                                Attached Files
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google