My Ride TR-03-UHP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ha ha ........deci poza aia care ai pus-o ieri la "poza zilei" cu nametii aia uriasi nu e de anu asta.
    Fara Semnatura.

Comment

Normal ca nu este de anul asta.Nu avem deocamdata asa nameti ,dar eu unu` sper sa avem! Cristi te rog nu uita de ledurile de la zextar.
      CARPE DIEM!

Comment

Poze

Poze noi cu a mea curata si frumoasa masinuta! Lipseste antena..aceasta este undeva in interior,fiindca dispar pe aici prin parcari!
        Attached Files
        CARPE DIEM!

Comment

marfa uhp-u' ...
          ce zici nea pozaciule ...facem ceva cu consola ? o facem cu folie carbon ...eu imi comand pana in revelion ...e in jur de 25-30 lei
          sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Da Felye facem ceva si cu acea consola.Vreau si eu folie carbon dar nu acum,vom pune de asta si schimbam iluminatul..desi nu stiu cum se va vede fiind folia inchisa.Ca si la ceasuri vreau un alb cu albastru si poate folie prestige pe ceasuri una de diesel.
            CARPE DIEM!

Comment

poze

Un numar frumos de kilometri impliniti ieri.Consola imbracata in folie carbon lumina la numar si plafoniera bec cu 4leduri alb rece.
              Attached Files
              CARPE DIEM!

Comment

din cate va deasupra cd.player.ului au iesit cateva bule, incearca sa le intepi cu ceva si sa le faci sa dispara, in rest numai cuvinte de lauda, ceva in genul la "becurile" alea am si eu, dar puse la pozitii, chiar daca sunt alb rece bat putin sre albastru, sunt gen xenon, uita.te la avatarul meu
                sigpic

Comment

Sigur am sa le intep Nicu.Merci! Becurile au fost achizitionate pentru pozitii insa parea mullt prea slabe ca si lumina,voi cauta ceva mai bun si mai puternic.Sunt ca lumea alea de la tine,cum se numesc si ce putere au?
                  CARPE DIEM!

Comment

initial au fost ca ale tale, lumina slaba, dar am scos ledurile existente si am pus altele de putere mai mare, sunt leduri smd, similare cu cele de bord
                    daca ai de gand sa le schimbi sa iei ceva de intensitate mai mare si o sa iasa ca la mine
                    sigpic

Comment

• arata marfa consola , dany !!! cand imi vine folia mio fac si eu
                      sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• foarte tare se vede cu folia de carbon
                        sigpic

Comment

• frumoasa consola ai!esti bun de cinste pentru felye:P

Comment

• Merci Felye pentru rabdare si bun de cinste sunt! Multumesc Fane_CLK si Bogdan BOG...Body ai putea sa o faci si pe a ta asa;).Nicu_rcn cred ca am sa caut direct becuri cu intensitate buna si sa scap de led.Nu sunt smd cele de pe ale mele sunt leduri normale!
                            CARPE DIEM!

Comment

• m-am gandit si eu sa fac dar la mine nu e bordul negru intra in contrast cu cremul ala si nu cred ca ar da bine!ma gandeam la ceasuri totusi sa ii pun carbon!ce zici te bagi ca sa cumpar carbon?

Comment

• Cumpara Bogdane si pune ma pe caiet pentru cand am banii Vorbim si vedem ce si cum!Am vazut cum e la tine si chiar nu merge sa pui pe consola!
                                CARPE DIEM!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google