Azi am montat pleoapele pe faruri. Manopera de vopsire am facut-o cu ajutorul lui MESERIASU' un baiat de nota 10. diferenta de culoare din cauza jegului prezent pe masina si putin din cauza decolorarii masinii
Golanelul meu. AB-89-YES
Collapse
X
-
-
Frumos!Sper ca nu ai lipit pleoapele cu Picatura sau ceva asemanator ca mie mi-au zburat de la viteza si mi-au ramas si semne pe far de la punctele de picatura.Ziceai de o toba Borla in primul post.Cat te-a costat si cum se aude pe masina,face zgomot mare ca vreau si eu o toba sport da ceva mai finut.
Comment
-
Originally posted by alexgame View PostFrumos!Sper ca nu ai lipit pleoapele cu Picatura sau ceva asemanator ca mie mi-au zburat de la viteza si mi-au ramas si semne pe far de la punctele de picatura.Ziceai de o toba Borla in primul post.Cat te-a costat si cum se aude pe masina,face zgomot mare ca vreau si eu o toba sport da ceva mai finut.sigpic
Comment
-
Alexgame pleoapele le-am lipit cu silicon sanitar pentru ca aveam acasa. Nici nu m-am gandit la picatura sau superglue sau alte lipiciuri deastea nasoale.
adrianixx pleoape gasesti de cumparat la costin. cauta pe forum ca o sa gasesti.
Comment
-
Upload la masina ). Am pus folie de prestige pe usi si un Tips Borla la toba. Poza cu toba maine ca nu am momentan.
Comment
-
Am atasat si poze cu evacuarea...
Comment
-
E tips! Eu am mentionat tips. E sudat in argon pe finala originala. La turatie de 3500 - 4000 se schimba sunetul. O sa vina si toba sport dupa ce termin cu certurile cu tata... el zice ca masinile se fac acum cat mai silentioase si eu vreau sa o fac sa tune si sa fulgere. Saracu ... el nu pricepe fenomenu asta adrenalina si sunet.
Comment
-
Salut inca odata. A venit timpul sa schimb anvelopele. Ce firma imi recomandati si ce dimensiuni fata spate? Momentan am Barum 185/65/ R15. Masina are jenti de aliaj originale. astept pareri.
Comment
-
Mi-am schimbat cauciucurile am pus firestone ca alea le-am prins la oferta. 185/65/R15. De ceva vreme mi-am schimbat si boxele din spate care erau Blaupunkt si am bagat JBL... calitate net superioara, am vopsit si etrierii si tamburii pentru un look mai frumos(pun poze deseara). Acum vine intrebarea mea care desi am cautat pe forum nu m-am lamurit si nu am gasit. Peste 2 zile am programare la o firma autorizata de langa Alba iulia care face ionizari si montare de folii. As dori sa imi spuna cineva diferenta de calitate dintre acestea si criteriul dupa care vedem transparenta foliei. Va rog dati cu parerea. Merci mult.
Comment
Comment