Noua achizitie...
Cj-84-pdm
Collapse
X
-
galagie dupa galagie, in prima zi vei avea capu calendar , apoi o vei iubi , bafta in continuare cu toate proiectele ce vor veni
Comment
-
Originally posted by Mr. Danutz View PostDaca pun arcuri sport atunci pun sa se vada diferenta mare. Decat sa coboare 1-2 cm mai bine o las asa...
Comment
-
Stiu domnu. Ma refeream la faptul ca daca chiar o sa ma hotarasc vreodata sa pun arcuri sport, atunci voi pune niste arcuri care coboara destul de mult masina, fapt care stiu ca implica si schimbarea amortizoarelor si respectiv mai multi bani. Dar pana cand o sa avem niste drumuri cu masina acceptabile nu voi pune. Ceea ce spuneam e ca pentru a fi si lasata masina si a fi utile pe drumurile din Romania, trebuie sa pui cum spuneai si tu niste arcuri care lasa mai putin masina jos. Deci parerea mea e ca decat sa cheltui banii pe niste arcuri cu care nu vad o foarte mare diferenta, mai bine, deocamdata, nu pun nimic. E doar o parere personala.Work is for people who don't have time to play golf
sigpic
Comment
-
Originally posted by Mr. Danutz View PostStiu domnu. Ma refeream la faptul ca daca chiar o sa ma hotarasc vreodata sa pun arcuri sport, atunci voi pune niste arcuri care coboara destul de mult masina, fapt care stiu ca implica si schimbarea amortizoarelor si respectiv mai multi bani. Dar pana cand o sa avem niste drumuri cu masina acceptabile nu voi pune. Ceea ce spuneam e ca pentru a fi si lasata masina si a fi utile pe drumurile din Romania, trebuie sa pui cum spuneai si tu niste arcuri care lasa mai putin masina jos. Deci parerea mea e ca decat sa cheltui banii pe niste arcuri cu care nu vad o foarte mare diferenta, mai bine, deocamdata, nu pun nimic. E doar o parere personala.I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Ahaaaaaa... de aia nu mai vii tu la Regionala!!! Fitzosule, iti trebuiau stopuri clare in loc de apa "clara" cu noi!!!
De cand n-ai mai aparut pe la intalneli mi-am pus Eibach-uri... Se schimba si vizual si mai ales la comportament pe viraje. Au coborat 4cm. E mai mult decat de-ajuns, zic eu.
Doar sa tii cont ca te cam zdruncina pe denivelari si gropi dar nu atat de tare ca un H&R.
S-o stapanesti sanatos si s-o aduci duminica sa te mai laudam o "tzara".Last edited by Cobra7; 16 February 2012, 10:52.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
suspensie sport nu ti-am "pus" ca stiu ca esti mosneag de-acu si tu nu esti reisar sa-ti trebuiasca )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment