If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
offtopic: si la mine o sa fie tot asa ca am abia vreo 2 luni de cand am masina
pai casco la mine scade din an in an, nu de la luna la luna... si eu tot pe credit o am luata, si sigur sunt aceleasi conditii.... deci atat am platit si cand am luat masina, si atat o sa mai platesc pana in iunie, abia de apoi incepe sa scada cu vreo 20 si ceva de lei parca...
1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
eu la asiban 500 si ceva ron .
@ darkside de ce 15?
O sa ma apuc de magie neagra ca sa aflu de ce platesc eu atat!...m-or fi vazut mai bine imbracat..nu stiu!Cred ca e si de la faptul ca m-a pus naiba sa zic cam cati kilometrii fac pe an cu masina ca in rest accidente n-am avut declarate la politie (doar 2-3 zgarieturi rezolvate amiabil la fata locului)si poate ca e polita CASCO Full..ma gandesc!
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
cred ca le las asa cum sunt
dar la capitolul garantie extinsa am gresit ca nu am aleso ,acum as vrea dar nu cred ca se mai poate ...poate sa imi spuna cineva???
dar la capitolul casco , ce ziceti e bine 280 de euro /trimestru[bcr asigurari]
am gresit 280 lei............................scuze
Nu face casco la BCR Asig . In proportie de 75 % vei avea probleme la o reparatie pe casco . Eu iti recomand Generali sau Allianz . Chiar daca te costa putin mai mult serviciile lor merita .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment