rudy : te asteptam la intalnire in timisoara , sa vedem UAU pe viu
Uau :d
Collapse
X
-
Sa o stapanesti sanatos!
E un Laureate 1,5 dCi?
Comment
-
Originally posted by Rudy View Post@dukone pai eu am dus masina vineri seara si duminca seara a fost gata , ei mi-au dat geamurile jos si le-au dus la pitesti la o firma din cate am citit pe certificate de la RAR lunata spate si geamurile spate 70% si geamurile fata 30%,toata chestia asta m-a costat 450 de ron.Firma care le-a facut e una din pitesti.Daca vrei lasa un pm si maine iti dau nr si adresa lor
Ma duc la acea firma in PITESTI.
Comment
-
Originally posted by Rudy View Post@dukone pai eu am dus masina vineri seara si duminca seara a fost gata , ei mi-au dat geamurile jos si le-au dus la pitesti la o firma din cate am citit pe certificate de la RAR lunata spate si geamurile spate 70% si geamurile fata 30%,toata chestia asta m-a costat 450 de ron.Firma care le-a facut e una din pitesti.Daca vrei lasa un pm si maine iti dau nr si adresa lor) 350 ron ,am stat cu baietii de mi le-au demontat,am ales geamurile in functie de zgarieturile pe care le aveau ale mele(2h) ,dupa care am scos masina din garaj sa puna luneta,au lipito,am incuiat masina si am sosit peste 3 ore pt a se usca siliconul!!spor in continuare la "tunarit"
Comment
-
@Christian86.Pai nu mai stiu exact eu cand le-am pus am pus si faruri cu stopuri dar din cate am inteles ele au fost 135 euro cu tot cu montat 120 +15 montatu.Sunt in total 4 tuburi cu leduri 2 lungi 2 scurte , vin legate pe la motor si ai o telecomanda de unde controlezi tot.Eu am numarat 7 culori + foarte foarte multe jocuri de lumini.De la LogTuning le-am achizitionat
dany_6900:pai tu ai fost direct la firma de aia diferenta de pret.Eu daca mergeam la pitesti din lugoj oare la ce pret ajungeam ?Inevitabil ca la mine a fost mai scump , baieti din lugoj mi-au dat geamurile jos ei le-au transportat etc....Last edited by crististreulea; 20 February 2008, 16:25.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Azi am dus masina la service sa-mi puna fustele alea cu tot cu eleron , din cate am vazut ori o sa trebuiasca sa pun niste jenti mai mare sau sa schimb arcurile si suspensile probabil am sa le fac pe ambele din motive esteticemaine e gata masina sper sa ajung sa pun si niste poze cu ea daca nu oricum o sa vin in proportie de 75% la intalnirea din timisoara de sambata asta
BaftaBart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Doamneeee cat de mult asteptam un consatean pe forum.Da le-am pus sapt trecuta acu astept sa strang de niste jenti mai mari
Poate facem si noi la lugoj un club cu intalniri
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Pai eu maine vroiam sa ma duc iarasi la cei din timisoaradar nu ajung , daca vrei putem sa facem noi o intalnire etc
, oricum nu arata asa de bine masina mea precum speram cu prelungirile alea...neaparat o sa pun niste jenti
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Inca 2 poze , sunt facute cu celularu , nu sunt recente , maine daca imi permite vremea o sa pun ceva mai recent si de calitateBart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
Comment