Uau :d

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

rudy : te asteptam la intalnire in timisoara , sa vedem UAU pe viu
    Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
      E un Laureate 1,5 dCi?
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

frumoasa masina .. spor la treaba ai grija cu luminile ..
        Its just a car ...

Comment

@andrei Dap Laureate 1,5 dCi , acu in vara in iulie face 2 anisori
          Bart: I am through with working. Working is for chumps.
          Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

poti sa ne dai detalii despre luminitele de sub ea pret? de unde leai luat? montat etc

Comment

Originally posted by Rudy View Post
              @dukone pai eu am dus masina vineri seara si duminca seara a fost gata , ei mi-au dat geamurile jos si le-au dus la pitesti la o firma din cate am citit pe certificate de la RAR lunata spate si geamurile spate 70% si geamurile fata 30%,toata chestia asta m-a costat 450 de ron.Firma care le-a facut e una din pitesti.Daca vrei lasa un pm si maine iti dau nr si adresa lor
              Mersi mult pentru informatii.
              Ma duc la acea firma in PITESTI.

Comment

Originally posted by Rudy View Post
                @dukone pai eu am dus masina vineri seara si duminca seara a fost gata , ei mi-au dat geamurile jos si le-au dus la pitesti la o firma din cate am citit pe certificate de la RAR lunata spate si geamurile spate 70% si geamurile fata 30%,toata chestia asta m-a costat 450 de ron.Firma care le-a facut e una din pitesti.Daca vrei lasa un pm si maine iti dau nr si adresa lor
                scump scump ! La Galati e mai ieftin) 350 ron ,am stat cu baietii de mi le-au demontat,am ales geamurile in functie de zgarieturile pe care le aveau ale mele(2h) ,dupa care am scos masina din garaj sa puna luneta,au lipito,am incuiat masina si am sosit peste 3 ore pt a se usca siliconul!!spor in continuare la "tunarit"

Comment

@Christian86.Pai nu mai stiu exact eu cand le-am pus am pus si faruri cu stopuri dar din cate am inteles ele au fost 135 euro cu tot cu montat 120 +15 montatu.Sunt in total 4 tuburi cu leduri 2 lungi 2 scurte , vin legate pe la motor si ai o telecomanda de unde controlezi tot.Eu am numarat 7 culori + foarte foarte multe jocuri de lumini.De la LogTuning le-am achizitionat

dany_6900:pai tu ai fost direct la firma de aia diferenta de pret.Eu daca mergeam la pitesti din lugoj oare la ce pret ajungeam ?Inevitabil ca la mine a fost mai scump , baieti din lugoj mi-au dat geamurile jos ei le-au transportat etc....
                  Last edited by crististreulea; 20 February 2008, 16:25.

Comment

Azi am dus masina la service sa-mi puna fustele alea cu tot cu eleron , din cate am vazut ori o sa trebuiasca sa pun niste jenti mai mare sau sa schimb arcurile si suspensile probabil am sa le fac pe ambele din motive estetice maine e gata masina sper sa ajung sa pun si niste poze cu ea daca nu oricum o sa vin in proportie de 75% la intalnirea din timisoara de sambata asta

Bafta

Comment

ai pus fustele? te-am vazut intro seara da nu am apucat sa vad daca le-ai pus ca am trecut in viteza,poze ceva?

Comment

Doamneeee cat de mult asteptam un consatean pe forum .Da le-am pus sapt trecuta acu astept sa strang de niste jenti mai mari Poate facem si noi la lugoj un club cu intalniri

Comment

buna idee cu un club,si sunt sigut ca ar fi multi clientipoate o sa ne intalnim la un pahar de vorba

Comment

Pai eu maine vroiam sa ma duc iarasi la cei din timisoara dar nu ajung , daca vrei putem sa facem noi o intalnire etc , oricum nu arata asa de bine masina mea precum speram cu prelungirile alea...neaparat o sa pun niste jenti

Comment

Inca 2 poze , sunt facute cu celularu , nu sunt recente , maine daca imi permite vremea o sa pun ceva mai recent si de calitate
                              Attached Files

Comment

Rudy, pune-o de-un club, ati fi mai aproape de mine, v-as vizita mai des Nici Timisoara nu e departe.. dar si Lugoju e frumos!
                                Ultimele poze sunt facute in parcarea de la Atlassib?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google