Da ! Acolo lurcru pai avem club aici dar suntem 2 membri daca vii si tu in vizitata anuntane si o punem de o intalnire
Uau :d
Collapse
X
-
Originally posted by Rudy View PostDa ! Acolo lurcru pai avem club aici dar suntem 2 membri daca vii si tu in vizitata anuntane si o punem de o intalnire
p.s; adauga-ma pe messenger, id: ian0rm4lLast edited by Iulian; 22 March 2008, 15:26.
Comment
-
Eu tare cred ca o sa grabesc plecarea la timisoara miercuri mai mult ca sigur ca o sa fac un drum pana la cei de la logtuning am probleme cu neoanele are ceva bai ala din fataBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
-
Achizitie nou.Deseara am sa pun si niste poze special pentru grassuAttached FilesBart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Multumesc Chiara asa ai dreptate in legatura cu luminile .Spre saptamana viitoare o sa-i pun si un neon albastru pentru interior si mai multe chesti Acu am dus masina sa-mi puna instalatia de xenon astept sa vad rezultatu.O sa revin cu poze mai spre seara.
Toate cele bune.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Din moment ce nu mai sunt posesor logan incerc sa va raspund doar la intrebarile legate de modificare care le-am facut eu si ce probleme am intalnit.Sper ca daca nu mai am masina inca sa pot ramane pe forum.
@budaipmihai :Farurile le-am cumparat de la LogTuning din Timisoara au fost 555 ron plus nu mai stiu cat montarea , nu mai stiu exact ca atunci am pus stopuri + neoane cam totu plus montaj a fost in jur de 2050 ron parca.Xenoanele le-am pus doar pe faza scurta asa e la modelu acel de faruri.Tu la farurile tale stoc poti pune bixenon.
@anonimboy :Ce sa-ti povestesc ca dupa vreo 2 luni a luat tatamiu masina si la o parcare undeva a agatat cu ala din fata ).Nu stiu sigur ce aveaca nu era ars mergea dar nu mai mergea sincron cu celelalte 3.Cand era verde la ce-l din fata la restu era albastru ) nu cred ca era ars singura pozitie pe care mergea bine era albastru culuoarea masini.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Comment
-
Comment
Comment