Iata si ceva poze mai recente cu masina echipata pentru sezonul rece, incaltari (Michelin Alpin) +manusi pentru diminetile geroase . Si led-uri rosii bineinteles!
Cateva Poze Cu Golanul Meu!
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by mr_danutz View PostSalut. Foarte frumoasa masina. Ii sta bine cu folii la culoarea care o are si fara crom. Vezi cu jantele cum te decizi. Si eu as merge pe negru cu buza rosie. Asa ceva vreau si eu pe a mea.
Drumuri bune!
Originally posted by grutzz View Poste ingrijite masinuta,si tine-o tot asa..si bine ca ai ascultat, de cei care ti-au zis sa dai cromu jos...arata mult mai bine..
Comment
-
ses`ule nu mai da qoute la ultimu post ( asta sa nu te avertizeze moderatorii :P )
astept sa imi arati marti daca ai timp ledurile si cotiera
bafta la facut bani ca de modificari te descurci tu :P" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Ms Tudor! pana la urma o sa-ti faci timp sa vezi achizitiile! Ce parere aveti de jantele astea? Sunt pe 16 si am prins o oferta? Credeti ca s-ar potrivi? Apropo...Tudor, ma poti ajuta cu un photoshop sau altcineva...care vrea? Multumesc!Attached Files
Comment
-
naspa pozitia jantelor dar n-am ce sa ii fac)))Attached Files" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment