My Cars...Grutz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• le-am luat de pe loganul verde de TM ,le-am dat cap pe cap cu scaunele originale ale masini...

Comment

• upp cu noua achizitie...pe ziua de azi,dupa 790 de km alergatii dupa el...SCUZATI murdaria din portbagaj,nu avusai timp sa o si curat...
      Attached Files

Comment

• 1.primul a avut aprinderea proiectoarelor cleo pe KGB nici nu stiai tu de logan club pe atunci
        2.face parte din design de la u ce e in portbagaj

Comment

• up cu o galerie foto ,dupa 790 de km tg-jiu - brasov....
          Attached Files

Comment

• Ai spart banca de ai facut 800 km dupa noua achizitie si mai ai si plin

Comment

• pai da...am spart pusculita...am dat totul ,pentru sperietoarea asta...

Comment

• Eu alegeam niste arcuri

Comment

• nu am drumuri pt asa ceva,la tara ce mai faceam???o luam in carca....

Comment

• Stai linistit ca merge si la tara cu un 3 cm mai jos.

Comment

• da i cu arcuri pe ea ca altfel coltarele alea si scaunele si jantele dau in kitch..poti sa mergi pe oriunde si cu h&r, doar ca mai incet si cu grija..eibach sunt bune pentru tine, nu streseaza nici amortizoarele, nu omoara nici ficatii...doar daca nu esti prea comod si iti place sa mergi blana sa arati putere la tarani pe la sate
                      sigpic

Comment

• ai zis o vorba mare geo
                        grutz poza la plin era cand ai plecat sau cand te-ai intors???

Comment

• astept sa aud cum suna live.......
                          sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• fumos basu' sa-l stapanesti sanatos ,mai e vreunul nebun ca tine sa alege atat si sa sparga pusculita doar sa-l auda tot cartierul cand vine acasa ?
                            Copil nebun ce esti tu !!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))
                            sigpicTransport marfa !

Comment

• la mine a fost pe primul loc muzica...acum trebuie sa cumpar statie de 2400 w si rms 600w ,statia mea are doar 1200w si 300 rms,si tot nu sunt multumit de el,asa trebuie sa cumpar alta statie...

Comment

• ceva poze cu sperietoarea din portbagaj...sunt ff mandru de el...
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google