pai acum ai 15 ani?ca video ala a fost pus in 2009 pe tube...
My Cars...Grutz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
nu face nimeni misto...da daca nu stie/nu poate sa raspunda la asta inseamna ca are un mare amalgam de zgomote care nu face nimic bine...acuma o da ca nu tre sa dea explicatii la nimeni, da se lauda ca are scule cu care face zgomot...eu ii spun ca ce are el acolo e imposibil sa iasa calitate, indiferent de ce ziceti voi...sa mi demonstreze contrariul, ca am intrebat frumos..daca tot e my ride, sa raspunda, daca nu sa inchida...sigpic
Comment
-
Boxele sony, mai ales cele de 130 ron, sunt ceva mai bune ca cele stock.
Iar unitatea centrala e un dezastru.
Ia legatura cu shokalipticul, cu Canto sau cu Skandal. Te vor indruma ei cum sa poti scoate maximum din acel woofer, ca doar e pacat de el.
Comment
-
si dupa statie crezi c-ai terminat cu cheltuielile?? te inseli deabia atunci incep : insonorizare( c-o sa auzi numai zdranganeli , nu bass curat ) , boxe serioase pe fata-spate cu amplificator pe ele , plus un player cat de cat ok!!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
tata chiar nustiu cum sa fac sa va arat cum mi se aud boxele,dupa ce trec de 30 la volumul casetofonului,mi se aud perfect boxele sunet clar...chiar sunt multumit la categoria boxe si casetofon,daca vreau numai bubuieli,tin volumul pana in 25 ,si am numai bass si foarte putin sunet la boxe...
Comment
-
te rog, n-o lua in nume de rau! te credem pe cuvant ca-ti place cum se aude acum in masina , dar intelege ca tu nu stii cum e cu sculele pe care ti le zicem noi Crede-ma ca sunt unii dintre noi care au ascultat sau chiar detin boxe muuuult mai puternice si stie sa faca diferenta intre calitate si " cantitate" ! In plus, un update sau pareri pentru viitor ar trebui sa fie bine venite ...sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
pai da....asta mi-a dat permisu....
Comment
-
inca o mica galerie photo....
Comment
-
dupa cateva ore alta galerie photo...Attached Files
Comment
Comment