My Cars...Grutz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• gata si cu kitul de proiectoare...acum trebuie montat pe masina.....
    Attached Files

Comment

• Frumoase domnu, sa le stapanesti sanatos. Felicitari
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• pai si pana acum cum aprindeai proiectoarele? modelul e ambiance sau preferance?

din cate imi dau seama (airbag pasager si geamuri fata electrice) presupun ca e preferance, nu?
        Last edited by nicu_rcn; 5 February 2011, 15:35. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

• Originally posted by adryanys View Post
          Arata foarte bine, de acum feresti cainii ?
          mai bine loveste cainii,decat sa-i feresti sa o dai dracu peste cap
          Originally posted by grutzz View Post
          da se pot da jos coltarele ,acum sper sa vand spoilaru spate,sa cumpar unu stoc si ii montez doar difuzorul pe spate si cumpar arcuri sport....
          hahapana la urma nu te lasi si bagi arce shport...baga baga,sa ai si tu ce freca pe jos
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by nicu_rcn View Post
            pai si pana acum cum aprindeai proiectoarele? modelul e ambiance sau preferance?

din cate imi dau seama (airbag pasager si geamuri fata electrice) presupun ca e preferance, nu?
            e preferance,si aveam improvizatie ,aprindeam de la buton ,si acum am cumparat kitul original de proiectoare si l-am si montat ieri de dimineata....

Comment

• up si ultimele 2 poze...facute recent
              Attached Files

Comment

• pai bre,da-o in fasole de treaba...ai benzinar si folia din bord e de diesel...
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• asa am vrut eu,imi place ca jumatate se vede alb si jumatatea cealalta rosu,si cand o iau la alergatura sta acu numai pe rosu

Comment

• Originally posted by grutzz View Post
                    up si ultimele 2 poze...facute recent
                    up pentru ce ? la topic ?

Comment

• o poza pe ziua de azi pe centura orasului in treapta a 2...
                      Attached Files

Comment

• E clar ca ai calibrat acele perfect!
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ehee, mergeai cu ea turata si faceai si poze?Trebuia sa mai reglezi putin zoom'ul!
                          ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

• ai resoftare? sunt cam decalate acele...
                            sigpic

Comment

• resoftare...acele sunt calibrate fix cum a spus cristi de la timisoara..

sunt facute de uly,el mi-a facut si nu sunt decalate acele deloc...
                              Last edited by grutzz; 8 February 2011, 20:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• e o incercare de resoftare. plafoneaza in 6700 , sper pe viitor sa treaca putin de 7000.
                                Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google