daca "nu mai e cum a iesit de pe portile fabricii", te referi la lista pe care a facut o el, atunci nu stiu ce sa zic...daca are ceva mai bun, sa nu ascunda, paote vorbim noi prostii
My Cars...Grutz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu conteaza de unde are prelungirile,conteaza ca le are in comparatie cu altii.are muzica diferita decat cea originala,chiar daca asculta si manele(nu stiu daca e cineva care nu a ascultat manele in viata lui), si-a activat toate functiile CB, are deschidere portbagaj din telecomanda,folie, jante, proiectoare,are scaune sport,oglinzi electrice si incalzite MCV fata de oglinzile alea de poseta.i-ar mai trebui xenoane si o suspensie sport dar e masina de familie si drumul pe la tara e cam greu,toba sport nu i-as recomanda doar daca are masina de oras...nu suntem pe forumul asta sa ne facem masinile OZN`uri de dragul de a ne admira altii.fiecare cauta informatii si isi exprima punctul lui de vedere.daca ne aratam fiecare masina aici inseamna ca ne mandrim cu ea si nu trebuie sa ne descurajati voi.Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
Chiar daca vroiam sa-l intreb pe "iulyancosty" daca s-a facut avocat ... sincer ii dau dreptate in ultimul post. Fiecare isi face masina asa cum ii place si cat poate! Unii au mai mult, altii mai putin ... in functie de finante sau de negocierea cu parintii...!!!sigpic
Comment
-
Nimic mai adevarat, doar ca deranja atitudinea: "eu am bagt 70 de milioane in masina mea, tu cat ai bagat de iti permiti sa comentezi?".
@iulian: esti cazut intr-o extrema paranoida. Nimeni nu a cautat sa-si impuna punctul de vedere referitor la masina asta, doar cel referitor la atitudinea proprietarului. Ea este cea care a declansat acest mic dialog, si nu "invidia si rea vointa" celorlalti.
Grutz: succes la modificat masina...
Comment
-
cezare dar vad ca te iei de toata lumea,uitete mai bine la tine un batatura si dupaia vorbeste de alte masini ok???a ta e stoc, si c4 si loganul,la logan ai pus un cap de toba la 15 ron si mama am tuning pe masina,e muma masina mea,mai bine uitete la tine in batatura ,ca sa ajungi unde am ajuns eu...c4 e stoc,daca o avea al batran(taicamiu)ala ii tragea macar o folie pe geamuri,tu nici atat nu ai fost in stare nici la logan nici la c4,asa ca numai te ridica in slavi...
Comment
-
grutzz, iti sugerez sa studiezi mai bine sectiunea "My ride" si ai sa vezi ca Cezar nu o avea standard cum crezi tu. Mult mai frumoasa era.
Comment
-
lasa mah aroganta ca ai un kitch de masina si vorbesti si pe langa, deja devii enervant...cezar nici nu mai are loganu sa stii si tu si daca c4 e stoc e alegerea lui, ca e mult mai dotat ca loganu si nu are nevoie de tot ce punem noi pe masini..si ce mare chestie e folia asta, se pune sa nu ti mai bata soarele inauntru asa tare daca n-ai AC, in rest nu ti trebuie...deja o dai in diverse..uita te si tu cum merge treaba pe forumu asta inainte sa cazi de tot in penibil...sau sa te taie astia cu rosu de tot...sigpic
Comment
-
Stimate grutzzz, eu am vrut sa subliniez altceva. Fosta mea troaca arata mai binisor, chiar daca investisem cu mult mai putin decat ai facut-o tu. Dar, n-am spus ca ar fi mai performanta pe un anumit segment, ci doar ca atragea putine priviri. Daca erai baiat destept ai fi vazut ca de masina aia erau doar jantele si ledurile, deci cu un minim de efort monetar se putea face ceva palpabil.
In concluzie, eu am vrut sa-ti spun ca daca ai fi investit 1500 ron (cat am investit eu in masina), era mai aratoasa. Invata si tu din experientele altora. Si aici nu sunt doar eu, ca eu am facut un rahat, insa vezi FOF, dsign, alexspeed si multi altii. Fa ce au facut si ei, insa nu face greselile lor.
PS: si te rog nu fi arogant, ca unde crezi tu ca ai facut o mare realizare punand folie pe masina si alte giumbuslucuri, eu mai am alta masina pe langa acel mic Citronel. Poate chiar aceea la care tu visezi...
Iti cer doar respectul pe care ti l-am acordat, nimic mai mult, si ai sa vezi ca ne intelegem de minune.
@geo: eu intotdeauna am apreciat masinile lucrate frumos, chiar daca nu sunt un mare adept al lor. Mereu mi-au placut loganurile care merg bine, indiferent ca merg cu Mercedes sau Citroen. E o placere sa mergi cu masini ca a lui fofonea, alexspeed, dsign si altii asemeni. Au muncit si se vad rezultatele. Iar ei nu striga in gura mare ce au realizat. Realizarile lor se vad si se simt, nu sunt doar spuse. In fine, probabil ca asta e alta discutie pt alt thread sau de ce nu, in particular.Last edited by Cezar; 11 February 2011, 16:54.
Comment
-
Originally posted by iulyancosty View Postdragi colegi, daca aveti numaru lui doc puteti sa-l intrebati pentru ca sunt doar cateva cazuri in toata tara. am incercat sa punem softu cu plafon in 6200 si da eroare. treaba asta poate sa o confirme Doc de la DimSport.
poate din softuri furate/ciordite )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by iulyancosty View Postdragi colegi, daca aveti numaru lui doc puteti sa-l intrebati pentru ca sunt doar cateva cazuri in toata tara. am incercat sa punem softu cu plafon in 6200 si da eroare. treaba asta poate sa o confirme Doc de la DimSport.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
Originally posted by - Geo - View Postpoate sa treaca si de 8000, 1.4 e plafonat cu mult inainte de 6700,,,n are nimic sa l ajute sa urce mult peste 5500, oricat de resoftat ar fi, nici cutia, nici axa, nici evacuarea nu l ajuta...resoftat baga mai mult aer care cere mai multa benzina...fara nici o modificare la filtru, evacuare, nu e asa de minunata resoftarea asta..e un mic zvac...
Cum ar putea din resoftare sa iti dea mai mult aer ? Iti da din soft 2 chinezi mici care sufla in motor ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment