au regaj pe inaltime?
My Cars...Grutz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ai rezistat tu sa conduci atat???te trimit cu scaunele mele pana in germania sa vezi diferenta intre replicile tale si ale mele de fabrica...aaa scuze u aveai de ai de ph1..in plus ale mele nu scartaie cum scartaie ale tale...
lasa comentatul si asa mai departe
acum depinde si cum stai in scaun,daca stai k smecherii pe o parte sigur te doare si noada c....lui
Comment
-
sunt mai multumit de replicele mele de 10 ori, decat ale stoc, am vazut aseara si pe curbe, asa ca stai tu bine pe fotolile tale,ca eu sunt multumit de replicele mele ,imi parea rau daca le vindeam....si stai tu calm ca rezist si mai mult dupa 6 luni de permis B sa vb nu C sau E ,am facut germania cu platforma dupa un mercedes vito si am oprit doar sa platesc rovinieta,asa ca nu sunt pericol public:PLast edited by grutzz; 26 November 2010, 17:23.
Comment
-
asta e stau in fotolii nu pe tamburele ca tine si aici inchei
am mai vazut driveri ca tine...care se lauda asa
am auzit eu ce stii sa mergi cu platforma
acum sa nu te superi
post by srySchimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
Originally posted by iulyancosty View Postasta e stau in fotolii nu pe tamburele ca tine si aici inchei
am mai vazut driveri ca tine...care se lauda asa
am auzit eu ce stii sa mergi cu platforma
acum sa nu te superi
post by sryAttached FilesLast edited by grutzz; 26 November 2010, 17:55.
Comment
Comment