My Cars...Grutz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

au regaj pe inaltime?
    sigpicMy ride

Comment

daca iti da unu pe ele 200 de euro tu cu cat iei alte banchete si scaune aceeasi culoare in tapiterie? te-ai intrebat lucrul asta?
      Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

cred ca vrea la schimb scaunele si banchetele de la cel caruia ii vinde scaunele
        sigpic

Comment

reglaj pe inaltime nu au si iuli asa e ai dreptate la ce zisasi mai ma gandesc ;)

Comment

poi cine ii da scaunele si banchetele plus 200 euro...bunicu
            Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

nu se mai dau tata scaunele ,fusai pana la timisoara cu un logan scaune stoc,muma mea ma doare spatele de mor ,cu scaunele mele am fost la mare si nu am avut nici o durere de spate .ASA K NU SE MAI DAU SCAUNELE le tin pentru mine

Comment

sau ca a cerut lumea poze cu zonele des frecate si in poze nu se vad ?

Comment

nu tata,am vorbit cu oameni pe messenger si le-am dat poze indetaliate poate sa spuna stres de la brasov si chiar iamagi braila,mie nu imi place sa dau tepe ,le spun oamenilor ce am si ce nu am

Comment

ai rezistat tu sa conduci atat???te trimit cu scaunele mele pana in germania sa vezi diferenta intre replicile tale si ale mele de fabrica...aaa scuze u aveai de ai de ph1..in plus ale mele nu scartaie cum scartaie ale tale...
                    lasa comentatul si asa mai departe
                    acum depinde si cum stai in scaun,daca stai k smecherii pe o parte sigur te doare si noada c....lui

Comment

sunt mai multumit de replicele mele de 10 ori, decat ale stoc, am vazut aseara si pe curbe, asa ca stai tu bine pe fotolile tale,ca eu sunt multumit de replicele mele ,imi parea rau daca le vindeam....si stai tu calm ca rezist si mai mult dupa 6 luni de permis B sa vb nu C sau E ,am facut germania cu platforma dupa un mercedes vito si am oprit doar sa platesc rovinieta,asa ca nu sunt pericol public:P
                      Last edited by grutzz; 26 November 2010, 17:23.

Comment

eu stiu ca dupa un an ai voie sa iesi din tara , ca sofer...

Comment

nu e asa.. am trecut pe la CENAD fara probleme(ne oprim aici cu subiectu,ca iara ma baneaza si nu vreau :P)

Comment

asta e stau in fotolii nu pe tamburele ca tine si aici inchei
                            am mai vazut driveri ca tine...care se lauda asa
                            am auzit eu ce stii sa mergi cu platforma
                            acum sa nu te superi
                            post by sry

Comment

Originally posted by iulyancosty View Post
                              asta e stau in fotolii nu pe tamburele ca tine si aici inchei
                              am mai vazut driveri ca tine...care se lauda asa
                              am auzit eu ce stii sa mergi cu platforma
                              acum sa nu te superi
                              post by sry
                              stiu frate,am ajuns cu masina bine si nevatamata si intors la fel asa ca pana nu apar pe sticla ca am zburat prin gardurile oamenilor nu ma pot numi pericol public....asa ca puneti mana sa invatati ca sa intrati in posesia unui permis ca al meu.ca sa puteti comenta, si nu pot sa zic ca sunt sofer ca nimeni nu invata sa conduca bine in orele de la scoala de soferi ,si pana la ora actuala nu mi-a zburat nici o masina de pe platforma sau sa imi ia remorca inainte . :d asa ca am incheiat subiectu asta...
                              Attached Files
                              Last edited by grutzz; 26 November 2010, 17:55.

Comment

ce discutii on topic aici ... care are .. mai mare ... bravo ... maturitatea voastra acolo la targ ne uimeste pe zi ce trece
                                sigpicMy ride

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google