smechera folia dar ai stricat-o cu al doilea rand.mai bine iti mai trageai pe fata o nuanta mai deschisa si arata mai bine. asa parca nu e terminata
My Cars...Grutz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
azi se mai adauga ceva la loganel,modulul de aprindere faruri,poziti,sau poziti si proiectoare,eu mi,am ales pozitile si proiectoarele,cand inchid/deschid, masina (pe intuneric),se aprind pozitile si proiectoarele timp de 25 de sec,,,
Comment
-
Mijto grutz,bafta pe mai departe cu ce mai ai in planuri!Se vad mijto proiectoarele cand dai pe deschidere,parca ar striga masina unde anume e in parcare )Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic
Comment
-
up si cu pozele...
Comment
-
up si cu ceva poze...
Comment
-
este facut,de un om,specializat in asa ceva,chiar isi merita banii..eu unu sunt fff multumit de el,am fost la cumparaturi,si se intunecase.In spetele masini mele,era un mercedes parcat,si a veni proprietarul cu prietena langa el,si deschide masina,i se aprind farurile,cand am vazut am deschis si eu masina,si mi sau aprins pozitile si proiectoarele,se uita ala, la masina,ca la masini straine,pai ce numai a lui i se aprinde
Comment
Comment