My Cars...Grutz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• smechera folia dar ai stricat-o cu al doilea rand.mai bine iti mai trageai pe fata o nuanta mai deschisa si arata mai bine. asa parca nu e terminata
    Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• ai dreptate uli,si ms ca imi pusasi maciulia..

Comment

• azi se mai adauga ceva la loganel,modulul de aprindere faruri,poziti,sau poziti si proiectoare,eu mi,am ales pozitile si proiectoarele,cand inchid/deschid, masina (pe intuneric),se aprind pozitile si proiectoarele timp de 25 de sec,,,
        Attached Files

Comment

• un fel de follow me home, da cand vii din casa )
          sigpic

Comment

• cam asa ceva ,se numeste in timpi lui originali,dar eu am spus mai pe romaneste;))

Comment

• tare faza asta cu follow me, am vazut la unele masina la a6 si la golf parca...oricum idea e buna, bine gandita...bafta in cotinuare la modificari

Comment

• multumesc la felZSO,si eu am cautat ceva timp dupa acest modul

Comment

• Mijto grutz,bafta pe mai departe cu ce mai ai in planuri!Se vad mijto proiectoarele cand dai pe deschidere,parca ar striga masina unde anume e in parcare )
                  Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• azi am achizitionat un nou casetofon,urmeaza mai tarziu pozele...

Comment

• up si cu pozele...
                      Attached Files

Comment

• Pot spune ca stiu casetofonul,doar fusai cu tine cand il cumparasi)
                        Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• logic bha tata

Comment

• up si cu ceva poze...
                            Attached Files

Comment

• modulul ala e facut sau se gaseste de cumparat? si daca da de unde si cu cat?
                              sigpic

Comment

• este facut,de un om,specializat in asa ceva,chiar isi merita banii..eu unu sunt fff multumit de el,am fost la cumparaturi,si se intunecase.In spetele masini mele,era un mercedes parcat,si a veni proprietarul cu prietena langa el,si deschide masina,i se aprind farurile,cand am vazut am deschis si eu masina,si mi sau aprins pozitile si proiectoarele,se uita ala, la masina,ca la masini straine,pai ce numai a lui i se aprinde

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google