ba tu cand o sa mori de boala de urechi o sa mori...
My Cars...Grutz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
playeru e sony ca s a laudat pe alte topicuri cu el..asta ii zicea si deluxe ca vrea sa i bubuie in cap..claritate mai putina..o sa tremure, n am ce zice, da nu inseamna ca o sa auzi ceva cum trebuie...da arunca playeru ala ca nici o piesa n o sa ti se auda ca lumea cu ala..e low bugdet orice ai zice tu..sigpic
Comment
-
am boxe care se aud super bine,vreau bass ,dau din casetofon mai tare la bass. e o mare diferenta,intre un casetofon,fara iesire de subwoofer,si altu cu iesire...boxe spate ovala jvc,au costa 2 mil acum 2 ani,boxe fata sony 1 mil 300,casetofonul 3 mil 500,si chiar pot sa zic ,ca am muzica pe masina de care vreau,vreau numai bass,dau drumul la bass la maxim,vreau si bass si inalte le reglez cum vreau eu si se aude,frumos...asa ca numai jbl cu stiatia si condensatorul,si gata aia e muzica...asa ca sunt ceva bani frumosi,in muzica,.....
Comment
-
poti sa separi frecventele pe fiecare canal? ce reglaje are casetofonu? tweetere ai? ai crossover pentru ele? ce inseamna bass pentru tine? e o diferenta intre sub bass de exemplu si bassul produs de o chitara..si casetofonu meu are iesire pentru sub, nu e mare chestie...sigpic
Comment
-
scuza-ma ca intreb aici aveai wooferul ? :P :P :P
Comment
Comment