My Cars...Grutz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ba tu cand o sa mori de boala de urechi o sa mori...

Comment

• )damut ca cam ai dreptate...sa il auda coco cand vine acasa

Comment

• Sa nu-mi spui ca ai un mp3 player Sony...
        In rest, la matale n-a fost pe primul loc muzica, ci pe primul loc a fost basul. Daca vroiai muzica, incepeai altfel.
        Sa te duca sanatos.

Comment

• playeru e sony ca s a laudat pe alte topicuri cu el..asta ii zicea si deluxe ca vrea sa i bubuie in cap..claritate mai putina..o sa tremure, n am ce zice, da nu inseamna ca o sa auzi ceva cum trebuie...da arunca playeru ala ca nici o piesa n o sa ti se auda ca lumea cu ala..e low bugdet orice ai zice tu..
          sigpic

Comment

• la el bumm bumm e muzica

Comment

• am boxe care se aud super bine,vreau bass ,dau din casetofon mai tare la bass. e o mare diferenta,intre un casetofon,fara iesire de subwoofer,si altu cu iesire...boxe spate ovala jvc,au costa 2 mil acum 2 ani,boxe fata sony 1 mil 300,casetofonul 3 mil 500,si chiar pot sa zic ,ca am muzica pe masina de care vreau,vreau numai bass,dau drumul la bass la maxim,vreau si bass si inalte le reglez cum vreau eu si se aude,frumos...asa ca numai jbl cu stiatia si condensatorul,si gata aia e muzica...asa ca sunt ceva bani frumosi,in muzica,.....

Comment

• poti sa separi frecventele pe fiecare canal? ce reglaje are casetofonu? tweetere ai? ai crossover pentru ele? ce inseamna bass pentru tine? e o diferenta intre sub bass de exemplu si bassul produs de o chitara..si casetofonu meu are iesire pentru sub, nu e mare chestie...
                sigpic

Comment

• nu ma prea pricep la muzica,dar la el se aude destul de bine,parerea mea...,eu unul nu dadeam atatia bani pe asa ceva,dar fiecare cu toanele lui...!

Comment

• danut nu trebuie sa dau explicatii la totii,eu stiu cum se aude,mie imi place cum se aude,si nu ma intereseaza parerile lor... punct..

Comment

• eu scula propriu-zisa nu am zis ca e rea, doar ca nu e la potential maxim in configuratia actuala
                      sigpicMy ride

Comment

• scuza-ma ca intreb aici aveai wooferul ? :P :P :P

Comment

• nu tata nu stiam eu de asa ceva la 13 ani:P,eram si eu copil care nustiam ce e tuningul...)

Comment

• Nu mai face-ti misto , chiar are cu ce la capitolul muzica , e belea rau de tot , asta vroiam sa zic la iuly pe theard , ca ai tuning audio , sound de o calitate ireprosabila , probabil ai simtit sarcasmul din commul facut la iuly.
                            Bafta cu masina !!!
                            sigpicTransport marfa !

Comment

• ah , dar tu conduceai ? :p interesante ghiuluri

Comment

• da) la 13 ani am plecat si cu ea la scoalaimi aduc aminte cat de mult l-am batut pe tati la cap ca sa pun casetofon cu fata detasabila muma mea doamne

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google