Un Golan Alb BV.08.RUF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Niki View Post
    Motivul? Erau prea lungi?
    Nu prea pot fi de acord cu operatiunea asta, dar fiecare face ce vrea cu masina personala.
    Nu imi plac nici "parasolarele" de pe parbriz si luneta, in rest e ok.
    Nu erau prea lungi dar am vrut masina joasa fara a da bani pe arcuri sport. In momentul de fata masina are arcurile stock si cat de curand o sa apara si arcurile sport. Am dat jos si parasolarele de pe masina , am schimbat si parbrizul ca era crapat( cu ocazia asta nu mai am nici colectia de asigurari).
    Attached Files

Comment

Cat te-a costat sa schimbi parbrizul? Si al meu e zgariat si vreau sal schimb.

Comment

350 ron parbrizul si 50 manopera

Comment

S-a cam pus praful pe aici.
          Imi place masinuta, arata bine! Ce planuri mai ai pentru viitor?

Comment

chiar asa ce ai mai facut pe la masinuta ??
            http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

hai sa vedem acum....ceva nou la masina!
              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

din cate am vazut o intretii bine hai cu niste poze sa mai vedem cum arata acum
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Nu am mai postat mai nimic pe aici de aproape un an de zile. M-am gandit sa mai stergem si noi praful de pe acest thread. In ultimul an masina a suferit unele modificari. Acum este in constructii. La exterior i-am facut urmatoarele modificari:
                  -eliminat bandouri usi
                  -praguri incorporate in caroserie
                  -badboy
                  -incorporat kitul original de tuning in bara + o prelungire la bara + indreptat liniile de la grila.
                  -incorporat prelungire bara spate ph2 si eliminat locasul unde este carligul .
                  -jante ATS CUP cu cauciucuri 195 50 15
                  -arcuri sport si amortizoare.
                  -folie Solar Zone
                  In interior momentam lucram la incorporarea in bord a unei navigatii. Mai sunt unele modificari si in interior dar nu am poze.

Joi masina intra la vopsit culoarea alb perla ( perla albastra ) iar saptamana viitoare montam lupele.

Astept pareri si bune si rele..
                  Attached Files
                  Last edited by alex125; 23 September 2013, 21:25.

Comment

woow!arata super bine pana acum.mare atentie la detalii cand o vopsesti!super culoarea aleasan as vrea sa vorbesc cu rautate,dar seapca aia pe luneta nu cred ca va sta incorporata...iti va crapa...in rest bafta cu masina,va iesi ceva frumos
                    AdY_JmL_2015

Comment

nu cred ca va crapa. si apv o are asa si nu a crapat..si o are de ceva vreme. acum cum imi va fi norocul.

Comment

In legatura cu norocul sa nu trebuiasca sa schimbi luneta vreodata. In rest frumos!

Comment

Originally posted by jvanovich View Post
                          In legatura cu norocul sa nu trebuiasca sa schimbi luneta vreodata. In rest frumos!
                          Daca trebuie schimbata dau sapca jos ,pun alta si o reincorporez

Comment

se anunta planuri mari felicitari acum sa o vedem vopsita.
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Pana acum arata foarte bine. Astept cu interes sa vad ca iese la final.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

am vazut bine badboy peste pleoape?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google