Br-07-zar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Br-07-zar

Saluatre tuturor! Am facut topic aici pentru ca vreau sa fac diverse modificari pe masina si voi avea cu siguranta nevoie de ajutorul vostru.
    Desigur, daca pot sa ajut si eu cu ceva voi fi foarte fericit sa o fac.

Masinuta mea, Logan 1,4 litri, an 2006. Masina am primit-o de la parinti si nu am putut rezista o saptaman fara sa o modofic.
    Sunetul motorului inseamna foarte mult pentru mine, asa ca a primit o toba sport. Si pentru ca masina trece prin multe burnout-uri, liniute, intreceri prin oras, cerculete, gogosele etc. i-am pus distributie de la Gates, pompa de apa de la valeo, ulei full sintetic castrol 5w40. Modificari la putera motorului nu am adus pentru ca vreau sa ma tina cat mai mult posibil (in conditiile in are o fortez foarte mult).
    Pentru ca mai exista si plimbari in oras in stilul chiiiiiiil, in care vreau sa simt muzica nu numai cu urechile (intelegeti voi foarte bine ce vreau sa zic) loganelul a primit un dvd player de la Xzound cu 2 kituri SPX 177R de la Alpine si cu amplificator de la Pioneer de 500w RMS si subwoofer de la Sony Explode.
    Interiorul trebuie si el sa ma satisfaca asa ca are evident huse (cu bureti pe laterale, foarte comfortabil), imitatie 3D fibra de carbon neagra pe consola, lumini bord si plafoniera albastre, schimbator viteze scurtat si schimbat capul cu altul mai dragut, cotiera si cam atat.
    Voi pune si poze in curand cu diversele chestii montate. Sa pun poze cu masina nu prea are sens. Toata lumea stie cum arata un logan.

Sanatate tuturor!

Asteptam poze si sa ne zici ce ai vrea tu sa-i faci
    sigpic

Comment

Salutare Iamagi! Momentan nu mai am fonduri. Dar in viitor vreau sa imi pun 2 subwoofere in portbagaj si sa montez amplificatorul de la pioneer. Acum imi merge subwooferu de la sony, care e activ, cu fir tras de la bricheta.
      Ce nu stiu este treaba cu firul de plus pentru amplificatorul pioneer (care e destul de gros). Vreau sa il trag de la plusul bateriei in habitaclu. Unde as putea da gaura pentru fir?

P.S. Iamagi, acum mi-am amintit. Ti-am vazut la un moment dat masina prin braila. Foarte, foarte frumoasa si cu gust facuta. Tot respectul meu pentru asta!
      Last edited by zalex; 9 November 2010, 19:57.

Comment

bine ai venit ! hai cu pozele
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

"chillll"
          Pe langa asta, cum reusesti tu sa faci gogosi cu Loganul este peste puterea mea de intelegere, mai ales pe vreme calda cu carosabil uscat.
          Sigur nu vrei sa spui ca te "dai cu frana de mana"?

Comment

Originally posted by Cezar View Post
            "chillll"
            Pe langa asta, cum reusesti tu sa faci gogosi cu Loganul este peste puterea mea de intelegere, mai ales pe vreme calda cu carosabil uscat.
            Sigur nu vrei sa spui ca te "dai cu frana de mana"?

Nu cunosc foarte bine termenii. Ma dau cu frana de mana trebuia sa zic. Iar gogosele daca stau sa ma gandesc sunt defapt defapt 2 cerculete pe care le fac cat de repede pot, unul dupa altul, al doilea in sens opus. Opturi, cum s-or numi. Pe piatra cubica umeda sau iarba. Pe sosea uscata clar nu imi iese asa ceva. Important e sa fie fun.

Dany, bine v-am gasit! Foarte tari luminile de la tine din masina. Si eu vreau sa imi pun jos lumini, la fel, albastre.
            Last edited by zalex; 9 November 2010, 20:13.

Comment

Te asteptam pe la intalnirile noastre saptamanale .

La exterior nimic pana acum?

PS: ce culoare e masina?
              sigpic

Comment

Iamagi in romania ajung cam de 2-3 ori pe an. Eu studiez si munces in danemarca, dar cu toata placerea voi veni la intalniri cand sunt in romania.
                Masina e gri perla, iar la exterior nu am modificat nimic. Vreau sa ii pun niste suspensii H&R si jante cromate pe 17". Dar mai intai tre sa vina salariile. )

Comment

Am nevoie va rog frumos de ajutor in legatura cu montarea amplificatorului.
                  Are 4 canale si poate fi setat pe 2. Cum pot face sa pun subwoofer? Pot pune doar unu pe cele 2 canale sau 2 subwofere pe cate un canal? Nu ma pricep la partea audio deci e foarte probabil sa spun prostii.

Comment

Cu amplificatorul am rezolvat-o. Am gasit un manual "foarte original".
                    Am pozat aici kiturile de alpine. O sa imi fac timp sa le pozez si montate pe masina.
                    Mai nou a primit din nou ulei Castrol, full sintetic ca sa fie bine, si la 10.000 km schimbat sa fie si mai bine.

Uploaded with ImageShack.us

Comment

welcome !!! asteptam poze !
                      sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

ceva poze nu ne pui,ti in suspans tot clubu.

Comment

bine ai venit ! poze cu masina?
                          http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Bine v-am gasit!

Imi cer scuze ca nu am putut sa pun poze. Cu o zi inainte de a face poze (ca am imprumutat un aparat foto) am busit-o rau. Mi-a iesit din viteza si mi-a picat ambreiaju exact in timpul unei depasiri. Acum e alergatura ca vreau sa o fac pe casco. Dar azi imi fac timp sa pozez si eu cate ceva, inclusiv indoitura.

Comment

Imi pare rau dar topicul poate fi inchis. Masina a primit verdictul de dauna totala. E a doua masina de care ma atasez si nu pot sa o pastrez. La dracu!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google