Br-07-zar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Arata bine,dc este ceasul suplimentar??ulei?
    http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

Nu nu, e un turometru. Dar azi l-am dat jos, ca arata total aiurea turatia (cu 2500rpm mai putin)
      Turometrul original face figuri uneori. Deasta am vrut sa pun altul.

Comment

frumos frumos...dar butoanele unde sunt ?
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Buna observatie. Inca nu stiu cum si pe unde sa le pun. Ma mai gandesc. Mereu am avut ceva mai important de facut. Azi de exemplu mi-a murit bloc optic stanga spate. Cand franam se aprindeau toate becurile din el, iar cand semnalizam, aceeasi poveste. Si cum faceau beculetele in bord! Pom de craciun. Ceva pin topit care se unea cu altu. Nimic grav, rezolvat rapid.

Promit poze dupa ce pun butoane. Vreau ca doar eu sa pot folosi butoanele, mai ales cele de la geamuri. Tu unde ma sfatuiesti sa le pun?

Comment

ai rezolvat cu turometrul?daca nu ..eu l-am leagt de firul verde care intra la bobina.il poti lega si de la tabloul de bord da nu stiu daca o sa iti indice bine
            low....&.....slow

Comment

Alex, la bord l-am avut legat si indica aiurea tare. O sa incerc cum ai spus tu, pe firul verde. Sper sa mearga. Mersi de ajutor!

Comment

bre, pune bre butoanili bre
                daca nu, facem schimb de macarale, ca eu am manuale
                sigpic

Comment

Cred ca "urla" putin subwooferele alea
                  Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Originally posted by nicu_rcn View Post
                    bre, pune bre butoanili bre
                    daca nu, facem schimb de macarale, ca eu am manuale
                    Daca ajung in romania si butoanele nu vor fi montate, o sa facem schimb de macarele. Asta e, n-am scapare. Ma motovivez si eu sa ma apuc de treaba. )

Retro, suna tare. Dar intre timp am mai luat un amplificator, 550 watt. Si o sa vina si alte subwoofere si un alternator nou. Asta care il am acum nu prea face fata. Cu condensator inca danseaza acul de la turometru.

Comment

foarte frumos ti-ai facut-o, ma bucur ca a iesit bine reparatia. succes !
                      http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

Salutare 74van. Am avut emotii rau de tot cu reparatia. 2 saptamani credeam ca iau foc.
                        Succes si tie!

Comment

te cred, si eu am avut-o busita in spate si am stat tot 2 saptamani dupa ea, n-aveam stare...

Comment

Si dupa cele 2 saptamani, cand ai primit masina, ce ai facut? Eu unul am dat in ea ca barbarii, sa compensez cu timpul in care a stat degeaba. Si culmea, nu m-a luat politia decat o data. Si atunci nu mi-a dat amenda ca era parcata. Mi-a zis doar sa ma pregatesc cu talonul. In cazu in care ma prinde in trafic sa mearga treaba repede.
                            Nu prea le plac tobele sport si nici cand le tai calea la benzinarie )))

Comment

am plecat la mare dupa ce am primit-o inapoi. da stiu cu tobele da ii fentez eu ).

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google